Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ : Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη με τις «βόμβες» κατά του Παλατιού

Μέγκαν Μαρκλ : Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη με τις «βόμβες» κατά του Παλατιού

Σε καταιγιστικές αποκαλύψεις για το Παλάτι προχώρησε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, καταλογίζοντας σε μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ότι «ανησυχούσαν» για το χρώμα του δέρματος του γιου του ζευγαριού, Άρτσι

Σε καταιγιστικές αποκαλύψεις για το Παλάτι προχώρησε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, καταλογίζοντας σε μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ότι «ανησυχούσαν» για το χρώμα του δέρματος του γιου του ζευγαριού, Άρτσι.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις και ότι δεν έλαβε καμία βοήθεια από το Παλάτι, ενώ το ζευγάρι έκανε γνωστό πως το δεύτερο παιδί τους θα είναι κορίτσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Ουίνφρεϊ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είπαν ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εγείρει ζήτημα για το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο γιος τους, Άρτσι.

Όλη η συνέντευξη του ζευγαριού στο CBS

Το περιστατικό με την Kate πριν από τον γάμο τους

H συνέντευξη ξεκίνησε με τα πλάνα του γάμου του ζευγαριού για να περάσει στις διευκρινίσεις της Oprah ότι δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτά που θα ρωτήσει, ότι η συνέντευξη έγινε σε φιλικό γειτονικό σπίτι και όχι του Δούκα και της Δούκισσας, αλλά και ότι δεν πληρωθούν για αυτήν.

Ξεκινώντας από τον γάμο  της με τον Harry δήλωσε ότι δεν γνώριζε για τη βασιλική οικογένεια όταν τον γνώρισε αλλά και ότι ούτε τον «googlαρε» για να δει ποιος είναι.

«Ήταν αδύνατο να κατανοήσω πώς θα ήταν σε καθημερινή βάση» είπε τονίζοντας ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από την εικόνα που έχει ο κόσμος για τη βασιλική οικογένεια.

Η Meghan διηγήθηκε πώς γνώρισε τη Βασίλισσα αλλά και πώς η δούκισσα Fergie την έμαθε μέσα σε πέντε λεπτά να υποκλίνεται προκειμένου να τηρήσει το πρωτόκολλο μπροστά  στην Ελισάβετ.

«Τη γνώρισα και έκανα πολύ βαθιά υπόκλιση. Μετά καθίσαμε και συζητήσαμε. Ήταν όμορφα και άνετα» είπε.

Η Meghan αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν από το γάμο τους που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν παντρευτεί μυστικά με τον Harry και τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι και πώς όλα ξεκίνησαν μετά τον γάμο, όπως η ιστορία που γράφτηκε ότι έκανε την Kate Middleton να κλάψει στον γάμο της.

«Το αντίστροφο συνέβη», δήλωσε. «Λίγες μέρες πριν από τον γάμο, αυτή (η Κέιτ) είχε αναστατωθεί με κάτι, το οποίο είχε σχέση, ναι, το θέμα ήταν σωστό σχετικά με τα φορέματα των κοριτσιών με τα λουλούδια, και με έκανε να κλάψω. Και πραγματικά με πλήγωσε», είπε.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η Δούκισσα του Cambridge, της πήγε λουλούδια και της έγραψε απολογητικό σημείωμα για το συμβάν.

“Ήταν μόλις είχαμε παντρευτεί και όλα άρχισαν πραγματικά να γίνονται χειρότερα και κατάλαβα ότι όχι μόνον εμένα δεν με προστάτευαν, αλλά ότι ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα για να προστατεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας”, είπε.

Το χρώμα του μωρού της και οι σκέψεις περί αυτοκτονίας

Η Markle έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα του ρατσισμού που θεωρεί ότι βίωσε ειδικά όταν απέκτησε παιδί.

«Η Βασίλισσα μου συμπεριφερόταν πάντα υπέροχα» είπε αρχικά.

Η Winfrey ρώτησε τη Markle τι είδους προστασία ζητούσε και δεν την έλαβε.«Έβγαιναν και διέψευδαν την πιο γελοία ιστορία. Όμως στο θέμα ότι έκανα την Κέιτ να κλάψει ήταν η απαρχή μιας δολοφονίας χαρακτήρα. Ήξεραν ότι είναι ψέματα. Και σκέφτηκα ότι αν δεν διαψεύδουν τέτοια τι θα κάνουμε; Τότε έλεγαν ότι δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ή πριγκίπισσα το μωρό που ερχόταν. Δεν ξέραμε ακόμα το φύλο. Και ότι δεν θα του παρείχαν ασφάλεια».

Τι εξήγηση της έδωσαν για αυτό; «Δεν υπάρχει εξήγηση. Άκουσα πολλά από τον Χάρι και από συζητήσεις». Μάλιστα η Markle επικαλέστηκε το διάταγμα του Γεωργίου που αναφέρει ότι τα εγγόνια της  Βασίλισσας γίνονται πρίγκιπες ή πριγκίπισσες και ότι θα άλλαζε το διάταγμα για να μην περιληφθεί ο γιος της σε αυτό.

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος  υπήρχαν ανησυχίες για το πόσο σκούρο ίσως ήταν το δέρμα του μωρού όταν γεννιόταν» είπε η Δούκισσα αλλά αρνήθηκε να πει ποιος έκανε αυτή τη συζήτηση μαζί της.

«Θα ήταν καταστροφικό για το άτομο να το πω» ανέφερε.

Η Meghan ανέφερε ακόμη ότι έφτασε να κάνει σκέψεις αυτοκτονίας κάτω από την πίεση ότι ένιωθε ανεπιθύμητη και ότι αναγκάστηκε να το πει στον σύζυγό της παρά το ότι γνώριζε πόσες απώλειες έχει βιώσει και ο ίδιος.

«Δεν ήθελα να ζω πια και ήταν μια πολύ ξεκάθαρη και τρομακτική, συνεχής σκέψη μου. Θυμάμαι πώς με πήρε αγκαλιά. Πήγα στο Παλάτι και είπα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Μου είπαν ότι δεν γινόταν. Θα φαινόταν άσχημο για το Παλάτι».

Η Δούκισσα αναφέρθηκε στη δημόσια εμφάνισή της με τον Harry τη μέρα που του αποκάλυψε ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Όπως ανέφερε, ο σύζυγός  της  τής ζήτησε να μην πάει μαζί του και εκείνη αρνήθηκε γιατί δεν έπρεπε να μείνει μόνη.

Όπως λέει στη φωτογραφία της εκδήλωσης φαίνεται πόσο σφιχτά κρατάει το χέρι του για να κρατηθεί.

Η ίδια δήλωσε ότι έχασε πολλά και προκειμένου να χάσει και την ταυτότητά της και τότε αποφάσισε ότι θέλει άλλη ζωή.

Σε αυτό το σημείο της συνέντευξης εμφανίστηκε και ο Harry ο οποίος κατηγόρησε τη Daily Mail ότι πρόδωσε το γεγονός πως μετακόμισαν στον Καναδά με αποτέλεσμα να μην έχουν πια ασφάλεια μετά το Megxit και έτσι πήραν την απόφαση να μετοικήσουν στην Αμερική.

«Στράφηκα όπου μπορούσα για βοήθεια. Δεν τους αφήσαμε. Έβλεπα να επαναλαμβάνεται η ιστορία της μητέρας μου, πιο επικίνδυνα γιατί εδώ έχουμε και τη φυλή και τα social media» είπε.

«Η γιαγιά μου είναι ο συνταγματάρχης μου»

Στην ερώτηση τι θα έλεγε η μητέρα του για τα γεγονότα αυτά, ο Χάρι είπε: “Νομίζω ότι θα αισθανόταν πολύ θυμωμένη με το πώς εξελίχθηκε αυτό και πολύ λυπημένη”.

Ο Harry πρόσθεσε ότι αισθάνεται «πολύ απογοητευμένος» από τον πατέρα του και συνέχισε: «Η οικογένειά μου κυριολεκτικά με απέκοψε οικονομικά».

Αρνήθηκε ότι έπληξε την γιαγιά του, την βασίλισσα Ελισσάβετ, με την απόφασή του να αποχωρήσει από την βασιλική ζωή, αλλά πρόσθεσε ότι ο πατέρας του σταμάτησε κάποια στιγμή να δέχεται τα τηλεφωνήματά του.

«Είχα τρεις συνομιλίες με τη γιαγιά μου και δύο συνομιλίες με τον πατέρα μου προτού σταματήσει να δέχεται τα τηλεφωνήματά μου. Και μετά είπε, μπορείς να τα κάνεις γραπτά όλα αυτά;».

«Έχω πλήρη επίγνωση της θέσης της οικογένειάς μου και πόσο φοβούνται μη στραφεί εναντίον τους ο κίτρινος Τύπος» είπε ο Harry κάνοντας λόγο για συμφωνία του Τύπου με το Παλάτι για να τους φερθούν σωστά.

«Δεν είχαμε πλάνο» δήλωσε ο Harry αναφερόμενος στις συμφωνίες με το Netflix και το Spotify και ότι προέκυψαν αφότου η οικογένειά του τον απέκλεισε οικονομικά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Δήλωσε όμως ότι η μητέρα του τον είχε εξασφαλίσει οικονομικά ακριβώς γιατί είχε προβλέψει  ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε.

«Πέρσι μίλησα περισσότερο με τη γιαγιά μου από όσο τα τελευταία χρόνια. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί της. Τη σέβομαι βαθιά. Είναι ο συνταγματάρχης μου άλλωστε» είπε.

Ο Harry ανέφερε πως ήδη πριν από τον γάμο τους υπήρχαν σημάδια ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα και πως αν είχαν στήριξη δεν θα είχαν φύγει από τη βασιλική οικογένεια.

«Δεν παραπονιέμαι, η ζωή μας είναι υπέροχη εδώ» είπε και ανέφερε ότι είναι περήφανος για όσα έκανε και πως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.

Ο Harry είπε εξάλλου ότι η Meghan τον έσωσε από την εγκλωβισμένη βασιλική ζωή του. «Διαφωνώ, νομίζω ότι αυτός μας έσωσε όλους. Εσύ πήρες μια απόφαση που σίγουρα έσωσε τη ζωή μου», είπε η σύζυγός του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024