Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς : Είμαι αυθεντικός - Το κοινό θέλει την αλήθεια

Τσιτσιπάς : Είμαι αυθεντικός – Το κοινό θέλει την αλήθεια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε πώς διαχειρίζεται την κριτική που δέχεται από τα social media

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο φημισμένος τενίστας μίλησε για το πώς αισθάνεται ως άτυπος εκπρόσωπος της Ελλάδας στα μεγάλα τουρνουά, τις οικογενειακές καταβολές του, καθώς και την κριτική που δέχεται από τα social media.

«Κουβαλάω την Ελλάδα παντού. Έχω μια ξεχωριστή σχέση με τη χώρα μου, είμαι πιστός πρέσβης, νιώθω τρομερή υπερηφάνεια που μπορώ και βοηθάω με το τένις μου την Ελλάδα τού αύριο. Είναι ωραίο να παίρνεις αγάπη για κάτι που έχεις δημιουργήσει από το μηδέν. Είναι ωραίο να φτάνεις μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open, αλλά για να πω την αλήθεια στοχεύω ψηλότερα.

Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο εκτός γηπέδων, για να κάνω κάτι δημιουργικό. Να πάω να σπουδάσω, να μάθω κάτι καινούριο, να αναπτύξω κάποια νέα δεξιότητα. Να γίνω πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος. Πέρα από αυτό, ωστόσο, το τένις με έχει φέρει εκεί που με έχει φέρει» ανέφερε ο έλληνας τενίστας.

Ο Τσιτσιπάς μίλησε για την επιρροή που είχε η οικογένειά του στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του:

«Το να βρίσκομαι μαζί τους με ανεβάζει πολύ, μου δίνει μια άλλη οπτική της ζωής. Αισθάνομαι αγάπη και ασφάλεια όταν είμαι δίπλα τους. Ξέρω ότι με αγαπούν και αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ όμορφο. Το εκτιμώ που είμαστε τόσο δεμένοι και είναι συνεχώς κοντά μου. Παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Απλώς πολλές φορές μπορεί να γίνει κουραστικό. Θέλω να απομονώνομαι μερικές φορές».

Κατά καιρούς, ο Τσιτσιπάς έχει δεχτεί σφοδρή κριτική στα social media και εξήγησε πώς τη διαχειρίζεται:

«Το κοινό θέλει την αλήθεια. Για μένα η διπλωματία από κάποιο σημείο και μετά γίνεται γελοία. Να απαντάς με τρόπο που σε σώζει συνεχώς και σε κάνει να φαίνεσαι τέλειος στα μάτια των άλλων. Αν είναι να πω κάτι που νιώθω πολύ βαθιά, κάτι που πιστεύω, θα το κάνω χωρίς φίλτρο.

Όπως έγινε και πρόσφατα στο Twitter (σ.σ. το σχόλιο για τα Harrods και η απάντηση σε όσους του επιτέθηκαν για την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι) και δε νιώθω τύψεις. Δεν δίνω σημασία, έχω ξαναπεί ότι μου φαίνεται αστείος ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος αντιδράει, διότι οι προθέσεις μου είναι καλές και δεν εναντιώνονται σε κάποιον. Για μένα, το να είμαι αυθεντικός είναι πολύ σημαντικό».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024