Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : Εφτασε τις 100 νίκες με τον Ολυμπιακό

Μαρτίνς : Εφτασε τις 100 νίκες με τον Ολυμπιακό

Η νίκη απέναντι στη Λαμία ήταν η 100η για τον Πέδρο Μαρτίνς ως προπονητής του Ολυμπιακού – «Οι 100 νίκες δείχνουν την πορεία μας από το καλοκαίρι του 2018,  ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς μας».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο Καραϊσκάκη και πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και με γκολ των Μπρούμα (8’), Φορτούνη (10’) και Ελ Αραμπί (33’) έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο τρίποντο.

Αυτή ήταν η 100η νίκη για τον Πέδρο Μαρτίνς ως προπονητής του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο προπονητή να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου. Ο Ιβηρας μάλιστα μίλησε στην πατρίδα του για το σπουδαίο επίτευγμα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι 100 νίκες αντικατοπτρίζουν την πορεία που έχει ακολουθεί ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2018, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τους παίκτες του για την αφοσίωσή τους, αλλά και τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για την υποστήριξή τους.

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό το επίτευγμα. Έχει συμβολικό χαρακτήρα, αλλά αντικατοπτρίζει την πορεία που ακολουθήσαμε από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ το 2018. Την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους έχουν βοηθήσει γι’ αυτό το επίτευγμα.

Τον σύλλογο και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, που εφαρμόζουν τα σχέδιά μας στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς μας για την υποστήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024