Χανιά : Νεκρός 27χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο δυστύχημα
Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο το οποίο συνέβη κοντά στο πρώην δημαρχείο Νέας Κυδωνίας στον Γαλατά Χανίων σήμερα το μεσημέρι, με την εμπλοκή μοτοσικλέτας.
Ένας 27χρονος οδηγός δικύκλου έχασε την ζωή του το μεσημέρι στα Χανιά όταν το όχημά του, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τοίχο.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του οδηγού του δικύκλου ήταν ακαριαίος.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Γαλατά, ενώ την προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο δυστύχημα έχει αναλάβει το τμήμα τροχαίας Χανίων.
Δείτε φωτογραφίες από το τραγικό συμβάν:
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς

