Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη για νέες καταγγελίες σε δημοσίευμα εφημερίδας

Ξεσπά ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη για νέες καταγγελίες σε δημοσίευμα εφημερίδας

Παρέμβαση στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» έκανε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης για το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ».

Δημοσίευμα εφημερίδας φέρεται να έφερε στο φως επιστολές που ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε λάβει από ανήλικα παιδιά και είχαν βρεθεί από τις Αρχές στην οικία του. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, λίγο πριν την αυλαία της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», ο αδελφός του καλλιτέχνη, Γιάννης Λιγνάδης θέλησε να παρέμβει και να κατακεραυνώσει την εν λόγω εφημερίδα.


Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λιγνάδης σημείωσε σε έντονο ύφος πως «περιήλθε στη γνώση μου ότι στην εκπομπή σας νωρίτερα αναπαρήχθει ένα έντυπο υλικό της κατ’ ευφησμισμόν εφημερίδας Μπαμ, το οποίο υλικό αποκτήθηκε υπόπτως και παρανόμως από τον κατ’ ευφημισμόν αρχισυντάκτη αυτής της εφημερίδας και αυτούς που έκαναν το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. Πρέπει να σας πω ότι αυτό το υλικό, πέραν του ότι δεν έχει καμία νομική υπόσταση εφόσον δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο. Αντιλαμβάνεστε ότι υπόκειται σε αλλοιώσεις, επεξεργασίες και τα γνωστά που γίνονται. Το δε περιεχόμενο του, το τάχα μου ύποπτο, είναι παντελώς αναξιόπιστο και φαύλο από όλες τις απόψεις. Κακόβουλο και γελοίο. Αστείο».

«Διαμορφώνετε την κοινή γνώμη»

«Μία εκ των επιστολών, που αναπαρήχθει, αναγνωρίστηκε από την ίδια την συντάκτρια της την κυρία Τζένια Κονταράτου, η οποία είναι προσωπική φίλη του αδελφού μου και διατηρούσε μακρό φιλικό δεσμό μαζί του. Το περιεχόμενο είναι ερωτοσατυρικό, αστείο. Αναφέρομαι σε ένα ποίημα. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα» πρόσθεσε στην εκπομπή του OPEN.

«Ήθελα να σας πω, όμως, σαν σύσταση, ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με καταπατημένα ανθρώπινα δικαιώματα, τα θεμελιώδη δικαιώματα τα οποία έχουν καταπατηθεί. Πρέπει να υπάρχει μια ευαισθησία στο λειτούργημα το οποία ασκείται γιατί υπάρχει ευθύνη σε αυτό».

«Διαμορφώνετε την κοινή γνώμη. Σχολιάζετε κιόλας πράγματα και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι καιροί δεν είναι υγιείς. Είναι πονηροί καιροί.».

Δείτε τι είπε

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024