Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Δόξας : Η γνωριμία, ο γάμος και το άδοξο τέλος με την πρώην σύζυγό του

Κώστας Δόξας : Η γνωριμία, ο γάμος και το άδοξο τέλος με την πρώην σύζυγό του

O Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση, που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το YFSF για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας

Στην πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, ο Κώστας Δόξας ήταν o μεγάλος νικητής της βραδιάς αφού υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δέσποινα Βανδή εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτές.

Τίποτα εκείνη τη μέρα, δεν προμήνυε ότι λίγες μέρες μετά, ο γνωστός τραγουδιστής, με ανακοίνωσή του θα ενημέρωνε πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από το δημοφιλές τηλεοπτικό show.

O Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση, που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, είπε μεταξύ άλλων, ότι αποχωρεί από το YFSF για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας.

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο» έγραφε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Με βάση τη μήνυση και την αγωγή που κατατέθηκε πρόσφατα από την πρώην σύζυγό του, ο Κώστας Δόξας εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος «κυκλοθυμικός, αλλοπρόσαλλος και απειλητικός» με τεράστια ξεσπάσματα οργής.

Η γνωριμία, ο γάμος και οι τίτλοι τέλους

Η Μαρία, υπήρξε θαυμάστρια του Κώστα Δόξα. Έτσι γνωρίστηκαν, όπως είχε πει το 2018 ο Κώστας Δόξας σε συνέντευξή του:

«Η Μαρία ήρθε και με γνώρισε στο καμαρίνι μου και η πρώτη φράση που μου είπε ήταν: Γεια σου, ήρθα να γίνουμε φίλοι. Ξεκάθαρα με διάλεξε.

Η Μαρία είναι δυναμική, δυνατή γυναίκα. Κάνει πολλά πράγματα στο σπίτι, ακόμα και μαστορέματα», είχε πει μεταξύ άλλων ο Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Doxas (@kdoxas)

Ο Κώστας  Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2017 λίγο καιρό πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους Σοφία.

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου και μαζί τους ήταν μόνο τ’ αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε στη ζωή η κόρη τους Σοφία.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Doxas (@kdoxas)

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Doxas (@kdoxas)

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Doxas (@kdoxas)

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Doxas (@kdoxas)

Τα δημοσιεύματα όμως περί χωρισμού του ζευγαριού συνεχίζονταν. Τον Οκτώβριο του 2017 υπήρξαν ξανά δημοσιεύματα που μιλούσαν για χωρισμό και οι πληροφορίες έκαναν λόγο για μια κρίση στο γάμο τους λόγω του φόρτου εργασίας του τραγουδιστή που τον κράταγε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του.

Η τότε σύζυγός του Μαρία έχει μετακομίσει μαζί με την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει βοήθεια από τους δικούς τους.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Doxas (@kdoxas)

Τα δημοσιεύματα σταμάτησαν… μέχρι που ήρθαν οι καταγγελίες και τα  δικαστήρια όπως αναφέρει ο Κώστας Δόξας στην ανακοίνωσή του:

«Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας».

Η σοκαριστική ανάρτηση στο Instagram

Η Μαρία Δεληθανάση με ανάρτηση της  στο διαδίκτυο περιγράφει τα όσα βίωσε, καταγγέλλοντας πώς έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της με τον Κώστα Δόξα:

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Δε θα συμβεί την πρώτη μέρα, ούτε μία φορά. Έρχεται ως επικύρωση της εκμηδένισης σου στην τελετουργία της συστηματικής, ψυχικής σου εξόντωσης. Αρχικά είναι λόγια που σε πονούν κ σε αποδυναμώνουν, ή σιωπή, σαδιστική, που σε οδηγεί σε απομόνωση.

Θα σε υποτιμήσει, θα σε απειλήσει, θα σε προδώσει, θα σε εκμεταλλευτεί, θα σε συκοφαντήσει, θα διαστρεβλώσει την αλήθεια, θα σε βγάλει τρελή, θα κάνει τις βασικές σου ανάγκες να μοιάζουν παράλογες απαιτήσεις, θα σε “αδειάσει”.

Μετά θα γυρίσει «μετανιωμένος», θα υποσχεθεί, θα φορέσει τη μάσκα της αυτοβελτίωσης, θα σου δώσει την τροφή που ζητάς να κορέσεις τη συναισθηματική πείνα που σου επέβαλε, θα σε μπερδέψει. Τότε θα δεις μοναδικές οσκαρικές ερμηνείες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου, θα σε πείσει.

Θα τη δεις σωτήρας, ήρωας, θα πιστέψεις ότι η αγάπη σου θα σώσει τον κόσμο. Θα πάθεις «σύνδρομο Στοκχόλμης», θα ενοχοποιήσεις εσένα, θα τον καλύψεις, θα ντρέπεσαι, θα πάθεις κατάθλιψη, θα ζεις στα παρασκήνια της ζωής σου χωρίς συμμετοχή.

Θα βρεθείς σε σκοτεινά μονοπάτια του νου για να αρνηθείς αυτό που ζεις. Η μνήμη έχει εξασθενήσει κ η ανάκληση του αξιοθαύμαστου εαυτού σου απαιτεί ενέργεια που δεν έχεις. Παραιτείσαι κ ζεις σ’αυτό που έχεις καιρό συνηθίσει. Στη μαύρη τρύπα.

Θα στηρίξεις την εικόνα κ τα κοινωνικά πρότυπα για να πιαστείς κ εσύ απ’ αυτό που φαίνεται, αλλά δεν είναι. Η αυτοαμφισβήτηση θα γίνει δεύτερη φύση σου, όποια κ αν είσαι, όσα προσόντα κ αν διαθέτεις. Το άγχος κ ο φόβος δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που ζεις, ούτε τολμάς να εντάξεις εύκολα τον εαυτό σου στην κατηγορία των «κακοποιημένων γυναικών».

Θα πουν κάποιοι «τι του έκανες;», «γιατί δεν έφευγες», «τώρα το θυμήθηκες, γιατί»;

Γιατί το να μοιράζεσαι την αλήθεια σε λυτρώνει. Γιατί το πέρασμα από την ατολμία στο θάρρος είναι κατάκτηση σου.

Γιατί η παρρησία μετουσιώνεται σε δύναμη. Γιατί απαντάς μεμιάς στα αδιάκριτα «γιατί» και στα συμπονετικά «κρίμα».
Γιατί αν αυτός δε σε σεβάστηκε, δεν παύεις να είσαι η πολύτιμη, λατρεμένη και έμπιστη κόρη, μητέρα, φίλη ή συνεργάτης κάποιων άλλων ανθρώπων.

Κ η αλήθεια σου μετράει, έχει αξία όπως κ ΕΣΥ. Γιατί δε θες να είσαι άλλο συνένοχη συγκαλύπτοντας το κακό.

Γιατί συνέβη κ σε μένα όπως κ σε κάποιες από εσάς».

Η αποχώρηση από το YFSF

Αμέσως μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κώστας Δόξας, σχετικά με την αποχώρηση του από το YFSF, ο ΑΝΤ1 προχώρησε επίσης σε σχετική ανακοίνωση.

Ο σταθμός επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη αποχώρηση από το τηλεοπτικό show, μέσω της συγκεκριμένης ανακοίνωσης:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το -Your Face Sounds Familiar – All Star, για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

Σύμφωνα, ωστόσο, με αποκλειστικές πληροφορίες από το zappit.gr, το επεισόδιο του σόου μεταμφιέσεων μπαίνει στο μοντάζ για να αφαιρεθεί η εμφάνιση του Κώστα Δόξα.

Έτσι, την Κυριακή 7 Μαρτίου, ενώ θα δούμε τον τραγουδιστή στα γενικά πλάνα που είναι αδύνατο να αφαιρεθούν, το act του δεν θα παίξει ποτέ.

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024