Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άιντραχτ : Ο τεχνικός διευθυντής φεύγει και τα ΜΜΕ… βλέπουν Ρέμπε

Άιντραχτ : Ο τεχνικός διευθυντής φεύγει και τα ΜΜΕ… βλέπουν Ρέμπε

Ο τεχνικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φρέντι Μπόμπιτς, ανακοίνωσε την αποχώρηση του και τα γερμανικά δημοσιεύματα προτείνουν τον διάδοχο του. Μέσα σε αυτόυς και ο Όλαφ Ρέμπε του ΠΑΟΚ.

Μετά την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησης του τεχνικού διευθυντή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φρέντι Μπόμπιτς, τα γερμανικά ΜΜΕ άρχισαν να… προτείνουν τον διάδοχο του και ένας από αυτούς είναι ο Όλαφ Ρέμπε.

Οι «αετοί» βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης για τον αντικαταστάτη του Μπόμπιτς και η γερμανική ιστοσελίδα «Sport1» είχε έτοιμες κάποιες προτάσεις, καθώς σύμφωνα με τον συντάκτη Κρίστοφερ Μίχελ, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που αναφέρει είναι σε θέση να αναλάβουν το εν λόγω πόστο.

Αυτό είτε γιατί είναι άνεργοι είτε έχουν ολοκληρώσει τον βασικό τομέα του έργου τους στους συλλόγους που εργάζονται τώρα. Εκτός του Γιόνας Μπολντ, του Ρούβεν Σρέντερ και του Κρίστοφ Φρόιντ, αναφέρεται και το όνομα του Όλαφ Ρέμπε.

«Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το 2022 (με οψιόν επέκταση), οπωσδήποτε αναζητά την επιστροφή του στη Γερμανία και πρέπει να έχουν ήδη υπάρξει χαλαρές επαφές του με την Άιντραχτ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024