Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Διαψεύδει για θέμα αποχώρησης Χιμένεθ και οριστικό «ναυάγιο» με Ολιβέιρα

ΑΕΚ : Διαψεύδει για θέμα αποχώρησης Χιμένεθ και οριστικό «ναυάγιο» με Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ έσπευσε να διαψεύσει τόσο τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ όσο και αυτά που αναφέρουν πως υπάρχει οριστικό «ναυάγιο» στην υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Στην διάψευση των δημοισευμάτων που μιλούν για αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ και τίτλους τέλους για τον Νέλσον Ολιβέιρα προχώρησε η ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Ισπανό τεχνικό, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Ένωση έχει αρχίσει ήδη να κοιτάζει άλλους προπονητές και μάλιστα από ομάδες της Superleague. Συγκεκριμένα, γράφτηκε το όνομα του Μίλαν Ράσταβατς που πηγαίνει πολύ καλά στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και του Αργύρη Γιαννίκη που διανύει μια καλή πορεία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι ξεκαθάρισαν ότι δεν αληθεύει τίποτα από αυτά, καθώς δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή αυτή τη χρονική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι το βράδυ της Παρασκευής, μια ημέρα μετά την πολύ κακή εμφάνιση του Δικεφάλου στον Βόλο και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έγινε συζήτηση μεταξύ του Χιμένεθ και του Δημήτρη Μελισσανίδη σε καλό κλίμα.

Στην κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εξέφρασε τα παράπονα του σχετικά με την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως η λογική αντιμετώπισης του αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Περά από την περίπτωση του 57χρονου προπονητή, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διέψευσε και τα σενάρια για το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα. Συγκεκριμένα, σε σημερινό δημοσίευμα που μίλησε για οριστικό «ναυάγιο» των δύο πλευρών όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου επιθετικού, η ίδια απάντησε πως πρόκειται περί μυθεύματος και ότι τα εν λόγω σενάρια δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα, καθώς δεν έχει γίνει ούτε τελική συζήτηση, αλλά ούτε έχει παρθεί και οριστική απόφαση.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου επιθετικού φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι, όμως η περίπτωση του δεν είναι ίδια με αυτή του Μάρκο Λιβάγια, για αυτό και υπολογίζεται κανονικά από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024