Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία : Γκάφα ολκής από σύμβουλο του Ερντογάν στον τηλεοπτικό αέρα - «Η Αμερική μας γ@μ@ει»

Τουρκία : Γκάφα ολκής από σύμβουλο του Ερντογάν στον τηλεοπτικό αέρα – «Η Αμερική μας γ@μ@ει»

«Σε εκπομπή του CNN Türk εκτυλίχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον αέρα των τελευταίων ετών» αναφέρει σοκαρισμένη η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», που πρόσκειται στην αντιπολίτευση!

«Σε εκπομπή του CNN Türk εκτυλίχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον αέρα των τελευταίων ετών» αναφέρει σοκαρισμένη η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», που πρόσκειται στην αντιπολίτευση!

Τι συνέβη;

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Τζασίν, μιλώντας για την άρνηση των ΗΠΑ να δώσει F-35 στην Τουρκία, υποστήριξε ότι αυτό έκανε την Άγκυρα να φτιάξει ακόμη και τον δικό της κινητήρα πλέον.

Μόνο που για την «άρνηση» χρησιμοποίησε μία πιο… γλαφυρή λέξη για να περιγράψει αυτό που οι ΗΠΑ «κάνουν» στην Τουρκία… («όσο η Αμερική μας γ@@@ει»), προκαλώντας απίστευτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πήραν αμέσως φωτιά, κάνοντας λόγο για «σοκ και σκάνδαλο στον αέρα της τουρκικής τηλεόρασης».

Άλλα Μέσα ωστόσο, έσπευσαν να διορθώσουν, υποστηρίζοντας ότι ο σύμβουλος του Ερντογάν δεν είπε «όσο η Αμερική μας γ…ει», αλλά όσο «η Αμερική μας κουνιέται», επειδή και οι δύο λέξεις ακουστικά είναι πολύ κοντινές, τις διαφοροποιεί μόνο ένα «λ», κι έτσι όλο αυτό ήταν μία παρεξήγηση.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024