Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ25 : «Αστυνομική βία και αναίτιες προσαγωγές» στη συγκέντρωση υπέρ Κουφοντίνα

ΜέΡΑ25 : «Αστυνομική βία και αναίτιες προσαγωγές» στη συγκέντρωση υπέρ Κουφοντίνα

«Όργιο βίας και καταστολής κατά ειρηνικών διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας» καταγγέλει το ΜέΡΑ25, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια και τη στάση της αστυνομίας στη συγκέντρωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας

Σφοδρές επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για βία της αστυνομίας κατά διαδηλωτών, κάνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, μιλώντας για «όργιο βίας και καταστολής κατά ειρηνικών διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας».

Σε δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι οι πολίτες παρεμποδίστηκαν να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος «από στρατιές των δυνάμεων καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετοί παράνομοι και καταχρηστικοί έλεγχοι, αλλά και βεβαίως αναίτιες προσαγωγές».

Επίσης, καταγγέλλει ότι «οι αύρες και τα χημικά για άλλη μια μέρα «πότισαν» τον δικηγορικό και όχι μόνο κόσμο, που διαδήλωνε ειρηνικά ως έχει εκ του Συντάγματος το δικαίωμα, για να μην καταλυθεί το κράτος δικαίου», ενώ «διμοιρία με μηχανές της Δράσης πήγε να πέσει μάλιστα στο πανό της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 και του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος επί της Ακαδημίας, προσπαθώντας να απωθήσει τη βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη».

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ακόμη ότι «ο αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό» και καλεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό «να μας ενημερώσει αν υφίσταται ή όχι το Σύνταγμά μας, ώστε να το γνωρίζουν οι πολίτες και οι δικαστικές αρχές και να αντιδράσουν αναλόγως».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024