Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συζύγου - «Δεν έχει ακόμα το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη»

Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συζύγου – «Δεν έχει ακόμα το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη»

Η Μαρία Δεληθανάση απαντά στην ανακοίνωση του πρώην συζύγου της Κώστα Δόξα και αναφέρει ότι μετρούν πολλά χρόνια οι κακοποιητικές πράξεις που έχει υποστεί.

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσής της εναντίον του πρώην συζύγου της Κώστα Δόξα, όπου τον κατηγορεί για κακοποίηση, έκανε η Μαρία Δεληθανάση.

Η γνωστή blogger και influencer απάντησε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δόξας μετά τη μήνυση, τονίζοντας ότι δεν θέλει να ανοίξει κάποιο έμμεσο διάλογο μαζί του.

«Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από τις πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία «απλή» ως αρκετά σοβαρή. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγός της μέσω της επιστολή του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξής της, εκείνη δήλωσε: «Νομίζω ότι οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς, γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας μου με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού, όμως, το θάρρος να ζητήσει έστω μια συγγνώμη δεν το έχει ζητήσει ακόμη και αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα, η Μαρία Δεληθανάση ανέφερε ότι την πρώτη κίνηση για να μιλήσει για τη δική της ιστορία την έκανε λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα με το Metoo, όμως, έπρεπε πρώτα να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες. «Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σαν να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας».

Η ανάρτηση της Μαρίας Δεληθανάση στο Instagram

Νωρίτερα, η Μαρία Δεληθανάση, έκανε στο Instagram μια σχετική με την καταγγελία της ανάρτηση, στην οποία ουσιαστικά περιγράφει όσα καταγγέλλει πως έζησε. «

Δε θα συμβεί την πρώτη μέρα, ούτε μία φορά. Έρχεται ως επικύρωση της εκμηδένισης σου στην τελετουργία της συστηματικής, ψυχικής σου εξόντωσης. Αρχικά είναι λόγια που σε πονούν κ σε αποδυναμώνουν, ή σιωπή, σαδιστική, που σε οδηγεί σε απομόνωση. Θα σε υποτιμήσει, θα σε απειλήσει, θα σε προδώσει, θα σε εκμεταλλευτεί, θα σε συκοφαντήσει, θα διαστρεβλώσει την αλήθεια, θα σε βγάλει τρελή, θα κάνει τις βασικές σου ανάγκες να μοιάζουν παράλογες απαιτήσεις, θα σε “αδειάσει”.

Μετά θα γυρίσει «μετανιωμένος», θα υποσχεθεί, θα φορέσει τη μάσκα της αυτοβελτίωσης, θα σου δώσει την τροφή που ζητάς να κορέσεις τη συναισθηματική πείνα που σου επέβαλε, θα σε μπερδέψει. Τότε θα δεις μοναδικές οσκαρικές ερμηνείες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου, θα σε πείσει. Θα τη δεις σωτήρας, ήρωας, θα πιστέψεις ότι η αγάπη σου θα σώσει τον κόσμο. Θα πάθεις «σύνδρομο Στοκχόλμης», θα ενοχοποιήσεις εσένα, θα τον καλύψεις, θα ντρέπεσαι ,θα πάθεις κατάθλιψη, θα ζεις στα παρασκήνια της ζωής σου χωρίς συμμετοχή.

Θα βρεθείς σε σκοτεινά μονοπάτια του νου για να αρνηθείς αυτό που ζεις. Η μνήμη έχει εξασθενήσει κ η ανάκληση του αξιοθαύμαστου εαυτού σου απαιτεί ενέργεια που δεν έχεις. Παραιτείσαι κ ζεις σ’ αυτό που έχεις καιρό συνηθίσει. Στη μαύρη τρύπα. Θα στηρίξεις την εικόνα κ τα κοινωνικά πρότυπα για να πιαστείς κ εσύ απ’ αυτό που φαίνεται, αλλά δεν είναι. Η αυτοαμφισβήτηση θα γίνει δεύτερη φύση σου, όποια κ αν είσαι, όσα προσόντα κ αν διαθέτεις. Το άγχος και ο φόβος δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που ζεις, ούτε τολμάς να εντάξεις εύκολα τον εαυτό σου στην κατηγορία των «κακοποιημένων γυναικών».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024