Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο : Συνωστισμός σε λαϊκή αγορά παρά το «βαθύ κόκκινο» - Απούσα ξανά η ΕΛ.ΑΣ.

Ηράκλειο : Συνωστισμός σε λαϊκή αγορά παρά το «βαθύ κόκκινο» – Απούσα ξανά η ΕΛ.ΑΣ.

Πολλοί φορούσαν μάσκα άλλοι όμως δυστυχώς κυκλοφορούν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα τους, ενώ για άλλη μια φορά η αστυνομία ήταν δυστυχώς απούσα...

Το αδιαχώρητο επικράτησε στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου οι καταναλωτές ψώνιζαν σε συνθήκες συνωστισμού σαν να μην υπάρχει κανένα θέμα με τον κοροναϊό, ο οποίος πλήττει την περιοχή το τελευταίο διάστημα..

Από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τοπικά μέσα, αρκετοί πολίτες πήγαν στη λαϊκή, προκειμένου να κάνουν τα καθιερωμένα ψώνια του σπιτιού, την ώρα που η Περιφερειακή Ενότητα Ηράκλειου βρίσκεται σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου, αφού υπάρχει μεγάλη διασπορά του κοροναϊού.

Οι εικόνες συνωστισμού που κατέγραψε το πρωί ο φακός του cretapost, είναι χαρακτηριστικές. Με μάσκα οι περισσότεροι αλλά και μάσκα κάτω από τη μύτη ή το πηγούνι, με συνοδεία… μπύρας ή με σουβλάκι στο χέρι αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά της Κηπούπολης, χωρίς όμως να τηρούν σε αρετές περιπτώσεις τις αποστάσεις.

Πολλοί φορούσαν μάσκα άλλοι όμως δυστυχώς κυκλοφορούν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα τους, ενώ για άλλη μια φορά η αστυνομία ήταν δυστυχώς απούσα…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024