Ο Μίλτος Τεντόγλου θα υπερασπιστεί αύριο Παρασκευή (5/3) στο 21.20 τον τίτλο του στο μήκος από το 2019 στη Γλασκώβη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ξεκίνησε σήμερα (4/3) στο Τορούν της Πολωνίας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου.
Ο 23χρονος Έλληνας άλτης που αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, ήθελε να πάρει την πρόκριση από τον προκριματικό χωρίς να σπαταλήσει δυνάμεις με πολλά άλματα και τα κατάφερε με την πρώτη προσπάθεια να πιάσει το όριο που ήταν 8.00μ, αφού προσγειώθηκε στα 8.04μ.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει φέτος ρεκόρ 8.21μ και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί στον τελικό και αν το επηρεάσουν σε κάτι οι ενοχλήσεις.
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.