Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πάτησε 4αδα η Έβερτον (0-1), Συνεχίζει να ελπίζει η Τότεναμ (0-1)

Η Έβερτον κατάφερε να πάρει μία πάρα πολύ σημαντική νίκη (1-0) απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην 4η θέση! Νίκη και για την Τότεναμ που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Φούλαμ

Η Έβερτον κατάφερε να πάρει μία πάρα πολύ σημαντική νίκη (1-0) απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην 4η θέση! Νίκη και για την Τότεναμ που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Φούλαμ και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την τετράδα.

Γουέστ Μπρομ – Έβερτον 0-1

Νίκη με φόντο τα… αστέρια για την Έβερτον! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε στην 3η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Μία τεράστια νίκη για τα «ζαχαρωτά» που με το «τρίποντο» αυτό κατάφεραν να ανέβουν στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Το γκολ του Ριτσάρλισον στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ που κράτησε για 3ο συνεχόμενο ματς το μηδέν στην άμυνα. Αυτό ήταν το 6ο γκολ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, στα τελευταία του έξι παιχνίδια.

Η Γουέστ Μπρομ από την άλλη παρέμεινε στην 19η θέση της βαθμολογίας και βλέπει την υπόθεση… παραμονή να δυσκολεύει όλο και περισσότερο…

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Φέρλονγκ, Ο’Σέι, Φίλιπς (79’ Σνόντγκρας), Γιοκουσλού, Μέιτλαντ Νάιλς, Γκάλαχερ (78’ Ρόμπσον Κανού), Ντιανέ, Ματέους Περέιρα.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρεϊ, Ντιν, Χολγκέιτ, Κιν, Ντουκουρέ (64’ Ντουκουρέ), Μπερνάρντ (84′ Κινγκ), Ιβόμπι (58’ Άλαν), Γκόμες, Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον.

Φούλαμ – Τότεναμ 0-1

Σημαντική νίκη και για την Τότεναμ, που κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Φούλαμ, επικρατώντας με 1-0. Τα «σπιρούνια» δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν το αυτογκόλ του Τοσίν Ανταραμπιγιό στο 19ο λεπτό και έφυγαν από το γήπεδο της Φούλαμ με το διπλό!

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε στην 2η συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 8η θέση με 42 βαθμούς, μειώνοντας στους τέσσερις τη διαφορά της από την τετράδα. Η Φούλαμ από την άλλη είχε ένα γκολ στο 63ο λεπτό, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR το τέρμα ακυρώθηκε.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 18η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την 17η Νιουκάστλ…

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άινα, Άντερσεν, Ανταραμπιό, Ρόμπινσον (75′ Μπράιαν), Ριντ, Λεμινά, Λούκμαν, Λόφτους-Τσικ, Καβαλέιρο (71′ Μίτροβιτς), Μάτζα

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντόχερτι, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Εντομπελέ (75′ Λαμέλα), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (67′ Λούκας), Ντέλε Άλι (67′ Σισοκό), Σον, Κέιν

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024