Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 76-71: Τα λάθη και ο Μπόλντγουιν υπέταξαν τον Παναθηναϊκό

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 76-71: Τα λάθη και ο Μπόλντγουιν υπέταξαν τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πληγώθηκε από τα πολλά του λάθη, αλλά και από τον τρομερό Γουέιντ Μπόλντγουιντ, χάνοντας με σκορ 76-71 από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Παναθηναϊκός πληγώθηκε από τα πολλά λάθη που υπέπεσε στην αναμέτρηση, αλλά και από τον «καυτό» Γουέιντ Μπόλντγουιν, χάνοντας στη Βαυαρία από τη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 76-71.

Οι πράσινοι μετά την πολύ καλή τους πρώτη περίοδο, ξαφνικά άρχισαν να χάνουν τη συγκέντρωση τους, με αποτέλεσμα να υποκύπτουν σε παιδικά λάθη, τα οποία έδιναν εύκολους πόντους στους παίκτες του Αντρέα Τρνκιέρι στο ανοιχτό γήπεδο.

Από την άλλη πλευρά οι Γερμανοί που είχαν από τη στιγμή που πέρασαν μπροστά στο σκορ διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι, παίρνοντας την πέμπτη νίκη τους στα τελευταία έξι παιχνίδια της Euroleague.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους, όπως είπαμε, ήταν φυσικά ο Γουέιντ Μπόλντγουιν που ήταν ασταμάτητος και τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ από το «τριφύλλι» ξεχώρισε ο Μάριο Χεζόνια, που ήταν για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρώτος σκόρερ, με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με στόχο να επιβάλλει τον ρυθμό, μην αφήνοντας τη Μπάγερν να κάνει το παιχνίδι της. Η ενέργεια που έβγαζαν οι παίκτες του Οντέντ Κάτας ήταν εντυπωσιακή με αποτέλεσμα οι Βαυαροί να έχουν μπλοκάρει και να είναι χωρίς ιδέες, σε συνδυασμό με κάποια άστοχα μακρινά σουτ.

Στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη φορα με διψήφιο αριθμό και φαινόταν πως έλεγχαν το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όμως όλα άλλαξαν. Το «τριφύλλι» έχασε τη συγκέντρωση του, έκανε κάποια φθηνά λάθη, κυρίως με τον Μακ και έτσι οι παίκτες του Τρινκιέρι βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν για να μπουν ξανά στο ματς. Κάτι που όχι μόνο πέτυχαν, αλλά πήγαν στα αποδυτήρια και μπροστά στο σκορ με τον πίνακα να δείχνει 37-36.

Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει τα πολλά λάθη που έδιναν εύκολους πόντους στους αντιπάλους του. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» βρήκαν ρυθμό και έδειξαν πως σιγά-σιγά έβρισκαν τη χαμένη τους συγκέντρωση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Οντέντ Κάτας μπόρεσαν να πλησιάσουν κι άλλο τους αντιπάλους τους, όμως όσο κι αν προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά δεν τα κατάφεραν, αφού η Μπάγερν βρήκε τρόπο να ελέγξει τον ρυθμό και να μην κάνει τα λάθη του Παναθηναϊκού, παίρνοντας έτσι τη νίκη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024