Ο τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθώντας να μιλήσει ελληνικά έγινε viral με τους χρήστες του Twitter να κάνουν πάρτι.
Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού του και για τα επόμενα δύο αγωνίσματα ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αναλάβει την παρουσίαση των αγωνισμάτων.
Κατά την άφιξή του στον στίβο μάχης αποθεώθηκε από τους παίκτες και ο ίδιος δεν τους άφησε παραπονεμένους.
«Έχω ετοιμάσει μερικά ελληνικά. Μετρούσα αντίστροφα για να παρουσιάσω. Θα παρουσιάσω δύο παιχνίδια και θέλω να θυμάστε αυτές τις μέρες. Είμαι καλά προετοιμασμένος», είπε στα ελληνικά και ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα για τον Γιώργο Λιανό.
«Έγινε ξανά μπαμπάς και του στέλνουμε την αγάπη μας και τις ευχές μας. Ήμουν στο Μαϊάμι σε ένα ελληνικό εστιατόριο και είπα δεν μπορώ να έρθω με άδεια χέρια», συνέχισε και κέρασε τους παίκτες από ένα κομμάτι μπακλαβά.
Μοιραία το Twitter πήρε φωτιά με τους τηλεθεατές απλά να κλαίνε από τα γέλια.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας