Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιγνάδης : Τι βρήκαν στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο - Το πρόσωπο που... μπαινόβγαινε ανενόχλητο

Λιγνάδης : Τι βρήκαν στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο – Το πρόσωπο που… μπαινόβγαινε ανενόχλητο

«Άνθρακες»... μοιάζει να είναι ο θησαυρός από το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο οι αρχές ερεύνησαν χθες, αρκετές ημέρες μετά τη σύλληψη του σκηνοθέτη

«Άνθρακες»… μοιάζει να είναι ο θησαυρός από το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο οι αρχές ερεύνησαν χθες, αρκετές ημέρες μετά τη σύλληψη του σκηνοθέτη.

Η κατ’ οίκον έρευνα του σπιτιού, της μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου του Δημήτρη Λιγνάδη ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και διήρκεσε δύο ώρες, με τους αστυνομικούς να επικεντρώνονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ενώ πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του σπιτιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patkiout.gr, όλο αυτό το διάστημα ο αδερφός του σκηνοθέτη μπαινόβγαινε ανενόχλητος στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, με σκοπό… να ποτίσει τα λουλούδια και να τα ταΐσει τη γάτα, όπως μάλιστα ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην κατάθεσή του στις δικαστικές αρχές.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που είχε στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου ηθοποιού – σκηνοθέτη, το οποίο του παραδόθηκε με μια… απλή εξουσιοδότηση από τη ΓΑΔΑ όπου επί μέρες βρισκόταν πεταμένο σε ένα συρτάρι!

«Έχω το κινητό του αδερφού μου, τον φορτιστή του και τα κλειδιά του σπιτιού του. Πηγαίνω στο σπίτι του και ταΐζω τη γάτα που έχει και ποτίζω και τα λουλούδια. Δεν έχω ανοίξει το κινητό του αδερφού μου. Δεν χρειάστηκε να ανοίξω. Μου υποδείχθηκε μόνο από τον αδερφό μου ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία (φωτογραφίες από την Ιθάκη) στο Instagram του, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να το ανοίξω. Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω ανοίξει το κινητό του παρόλο που μου έχει δώσει το pin» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λιγνάδης στην κατάθεσή του.

Είναι λογικό λοιπόν, μετά από τόσες μέρες, πολλοί να αναρωτιούνται εύλογα τα αν κάποιος έχει εξαφανίσει στοιχεία που θα ενοχοποιούσαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού υπήρχε αρκετός χρόνος, χωρίς βέβαια κανείς να υπονοεί ότι ο Γιάννης Λιγνάδης προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια.

Τι βρήκαν οι αρχές στο σπίτι του

Τώρα, σε σχέση με το τι βρήκαν οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους, οι πληροφορίες λένε όχι και πολλά πράγματα…

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, αντέδρασε στην έρευνα, καθώς όπως είπε, έλαβε τέσσερις κλήσεις στις οποίες του ζητούσαν να είναι παρών στο σπίτι, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει.

Τα αποτελέσματα της έρευνας των αστυνομικών, αφού προηγουμένως γίνει εκτενής έλεγχος των ψηφιακών αρχείων του και του περιεχομένου του κινητού του τηλεφώνου, θα παραδοθούν με μορφή πορίσματος – πραγματογνωμοσύνης στην 19η ανακρίτρια.

Εκανε τεστ, ήταν αρνητικός και μεταφέρθηκε σε θάλαμο

Σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα, μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης, έπειτα από μια περίοδο που βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κοροναϊού. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έκανε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε θάλαμο που έχει πάνω από 20 άτομα. Ολοι τους έχουν κρεβάτια και μοιάζει με θάλαμο του στρατού που υπάρχουν κουκέτες.

Ο Λιγνάδης, προ ημερών είχε πάει στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Τρίπολης για να πάρει συνταγή για αντικαταθλιπτικά χάπια που παίρνει.

Εν τω μεταξύ, νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε στην Εισαγγελία  Πλημμελειοδικών Αθηνών και ήδη έχει διαταχθεί νέα προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο κατηγορούμενος  ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το έτος 2018.

Η καταγγελία αυτή έρχεται να προστεθεί στις δύο υπάρχουσες καταγγελίες για  ισάριθμους βιασμούς, με βάση τις οποίες ασκήθηκε σε βάρος του  Δημήτρη Λιγνάδη ποινική δίωξη και στη συνέχεια με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή στις φυλακές Τρίπολης καθώς κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Στο μεταξύ, καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για το παρελθόν του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης : Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει – «Εκθείαζε πάντα το σώμα μου, όταν ήταν καθηγητής μου»

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024