Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριάννα Τουμασάτου: Γιατί ξεσπά σε δάκρυα;

Μαριάννα Τουμασάτου: Γιατί ξεσπά σε δάκρυα;

Δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της η ηθοποιός στην συνέντευξη με τον ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη-δείτε γιατί

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύθηκε τον γιο της Μαριάννας Τουμασάτου στο σήριαλ «Τα Φτερά του Έρωτα» και εξομολογήθηκε στην Μαριάννα Τουμασάτου πόσο σημαντική ήταν για εκείνον η συνεργασία τους, βοηθώντας τον να μπει με όμορφο τρόπο στον δύσκολο χώρο του θεάματος.

Ο γοητευτικός ηθοποιός γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε μαζί με την οικογένειά του. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 4 ετών. Έχει συνολικά 5 αδέλφια. Το ξεκίνημα της καριέρας του ως ηθοποιός έγινε τυχαία. Έκανε λίγα διαφημιστικά και στη συνέχεια, τον κάλεσαν να πάει στο casting της ταινίας «Peppermint». Ο Γιώργος πήγε και, όταν ο σκηνοθέτης, Κώστας Καπάκας τον ρώτησε γιατί θα ήθελε να πάρει τον ρόλο, εκείνος του απάντησε πως ήθελε να χάσει ώρες από τα μαθήματα. Το «Peppermint» ήρθε σε μια καλή χρονική στιγμή γι? αυτόν, γιατί στάθηκε και μια διέξοδος από τα προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήρθε μέσα από τη σειρά «Τα Φτερά του Έρωτα», όπου είχε την χαρά να συνεργαστεί με τη Μαριάννα Τουμασάτου. Εκεί υποδυόταν τον γιο της και, όπως είπε και ο ίδιος, «είναι η δεύτερη μαμά του». Οι παιδικές θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχε, ήταν πολύ σημαντικές γι’ αυτόν, γιατί έχει μεγάλη ευαισθησία στα παιδιά. Όπως ο ίδιος δηλώνει, επιλέγει να παίζει σε έργα τα οποία έχουν νόημα, γιατί θέλει να νιώθει ότι μέσα από την τέχνη του προσφέρει.

«Να κερδίζεις τα στοιχήματα της ψυχής σου, Αυτό», λέει η Μαριάννα Τουμασάτου με τρεμάμενη φωνή από την συγκίνηση, ακούγοντας την ιστορία του συνομιλητή της.

Η νέα εκπομπή που θα μας συγκινεί και θα μας ταξιδεύει

Η εκπομπή με τίτλο «Η φωτογραφία της ζωής μου» θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στον Ant1 με παρουσιάστρια την, πιο όμορφη από ποτέ, Μαριάννα Τουμασάτου.

Μέσα από τυπωμένες αναμνήσεις, μέσα από φωτογραφίες, το «πριν» έρχεται στο «τώρα» αιχμαλωτίζοντας συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, νοσταλγίας, παραδοχής.

Με τη βοήθεια του φωτογράφου, Αλέξανδρου Μαραγκού και της ομάδας παραγωγής, η εκπομπή «δημιουργεί» ξανά το χθες. Τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά στον φακό, στο ίδιο μέρος, με τα ίδια ρούχα και τα ίδια αντικείμενα. Περικυκλωμένοι από εικόνες του παρελθόντος, οι πρωταγωνιστές, πολλά χρόνια μετά, μπορούν να κρατήσουν και πάλι την ίδια φωτογραφία στα χέρια τους.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024