
Ευχάριστα νέα στη Λίβερπουλ : Επέστρεψαν τέσσερις τραυματίες
Ευχάριστα νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ, καθώς οι Άλισον, Κεϊτά και Φαμπίνιο θα είναι παρόντες στο αυριανό ματς με την Τσέλσι, ενώ και ο Ζότα ανεβάζει ρυθμούς ώστε να επιστρέψει στη δράση.
Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με φόντο την τετράδα απέναντι στην Τσέλσι (4/3), με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει τέσσερις παίκτες του να επιστρέφουν στη δράση.
Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση (3/3) συμμετείχαν κανονικά οι Ντιόγκο Ζότα, Φαμπίνιο, Άλισον και Κεϊτά, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Μια εξέλιξη που μόνο ανακούφιση μπορεί να φέρει στον Γερμανό τεχνικό.
Ο Άλισον θα είναι ξανά παρών στο ματς με τους Λονδρέζους, έχοντας απουσιάσει από το ματς κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ λόγω πένθους για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του.
Ο Φαμπίνιο επανέρχεται για να δώσει ανάσες στα ζητήματα της άμυνας, ενώ ο Ζότα έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς και προετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση.
? #LIVCHE
Latest training pics ?
— Liverpool FC (@LFC) March 3, 2021
- Παραδοχή Μέσι: «Η Αργεντινή δεν είναι φαβορί για το Μουντιάλ» – Τι είπε για την «κόντρα» του με τον Ρονάλντο
- Δουδωνής: Ανυπολόγιστο το κόστος της κυβερνητικής ολιγωρίας για εμβολιασμό – Καταστρέφεται η κτηνοτροφία της Λέσβου
- Πώς προέκυψε το Ferto και ποια η αγαπημένη εμφάνιση της Eurovision; Ο Akylas απαντά σε όσα θέλεις να ξέρεις
- «Το προλάβαμε πριν πέσει πάνω στα κότερα»: Τι λένε ψαράδες που εντόπισαν το drone στη Λευκάδα
- Superlega: Το ιταλικό βόλεϊ θέλει να κατακτήσει τον κόσμο
- «Στο εξωτερικό κινδυνεύει η ζωή μου»: Συγκλονίζει η ιστορία Ιρακινής που ζητά άδεια διαμονής από το υπ. Μετανάστευσης


