Ευχάριστα νέα στη Λίβερπουλ : Επέστρεψαν τέσσερις τραυματίες
Ευχάριστα νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ, καθώς οι Άλισον, Κεϊτά και Φαμπίνιο θα είναι παρόντες στο αυριανό ματς με την Τσέλσι, ενώ και ο Ζότα ανεβάζει ρυθμούς ώστε να επιστρέψει στη δράση.
Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με φόντο την τετράδα απέναντι στην Τσέλσι (4/3), με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει τέσσερις παίκτες του να επιστρέφουν στη δράση.
Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση (3/3) συμμετείχαν κανονικά οι Ντιόγκο Ζότα, Φαμπίνιο, Άλισον και Κεϊτά, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Μια εξέλιξη που μόνο ανακούφιση μπορεί να φέρει στον Γερμανό τεχνικό.
Ο Άλισον θα είναι ξανά παρών στο ματς με τους Λονδρέζους, έχοντας απουσιάσει από το ματς κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ λόγω πένθους για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του.
Ο Φαμπίνιο επανέρχεται για να δώσει ανάσες στα ζητήματα της άμυνας, ενώ ο Ζότα έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς και προετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για 2η σερί φορά στο ΟΑΚΑ από τη Βαλένθια (89-86), οι Ισπανοί ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και πλέον η πρόκριση στο Final-4 της Αθήνας θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι στην έδρα τους
NBA και η FIBA ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με επενδύσεις-μαμούθ, μόνιμα franchises, εγγυημένα έσοδα και στόχο τη δημιουργία μιας νέας πανευρωπαϊκής «σουπερλίγκας»
Η πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε επικράτησε στην παράταση της Ζαλγκίρις με 94-90, έκανε το 3-1 στη σειρά και προκρίθηκε στο Final 4 της Αθήνας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.