Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζίλιαν Άντερσον και Έμα Κόριν αντιδρούν στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι για το «The Crown»

Τζίλιαν Άντερσον και Έμα Κόριν αντιδρούν στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι για το «The Crown»

Οι αντιδράσεις της Τζίλιαν Άντερσον και της Έμα Κόριν στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι για το «The Crown»

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix «The Crown» συγκέντρωσε Χρυσές Σφαίρες σε διάφορες κατηγορίες, στην 78η τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (Hollywood Foreign Press Association).

Η επιτυχημένη δραματική σειρά απέσπασε τέσσερα βραβεία την Κυριακή στην εικονική τελετή, στις κατηγορίες, Καλύτερος Α’ Γυναικείος Ρόλος σε δραματική τηλεοπτική σειρά στην Έμμα Κόριν, Καλύτερος Α’ Ανδρικός Ρόλος σε δραματική τηλεοπτική σειρά στον Τζος Ο ‘ Κόνορ, Β’ Γυναικείος Ρόλος σε Σειρά, Μίνι Σειρά ή Ταινία για την Τηλεόραση στην Τζίλιαν Άντερσον και Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά.

Κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας της η Έμα Κόριν, η οποία υποδύθηκε τη θρυλική πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν ευχαρίστησε μόνον τους συμπρωταγωνιστές της, αλλά και την «πριγκίπισσα του λαού».

«Απίστευτο! Τι;» είπε η ηθοποιός συγκινημένη και ευχαρίστησε τον Ο’ Κόνορ και τη Νταϊάνα.

«Ευχαριστώ τον γοητευτικό πρίγκιπα μου, Τζος δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς εσένα. Σας ευχαριστώ που έκανες κάθε μέρα απόλυτη ευχαρίστηση. Πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ πολύ τη Νταϊνα. Μου έχει διδάξει συμπόνια και ενσυναίσθηση πέρα από κάθε μέτρο που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Και εκ μέρους όλων όσων σε θυμόμαστε τόσο στοργικά και με πάθος στις καρδιές μας, σ’ ευχαριστώ» τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τζος Ο’ Κόνορ ευχαρίστησε την αγαπημένη του στην οθόνη.

«Στην Έμα Κόριν, νικήτρια στην κατηγορία Καλύτερος Α’ Γυναικείος Ρόλος, είσαι εξαιρετική, ταλαντούχα, αστεία. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει υποδυθεί τον Λόρενς Ντάρελ στη γυρισμένη στην Κέρκυρα σειρά του ITV «The Durrells».

Στη σειρά The Crown, ο Τζος Ο’ Κόνορ υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο, μεγαλύτερος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του Πρίγκιπα Φίλιππου του Ηνωμένου Βασιλείου, κληρονομικό διάδοχο του βρετανικού θρόνου, από τον οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα πήρε διαζύγιο το 1996.

Η αντίδραση στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι για το «The Crown»

Η Τζίλιαν Άντερσον αντέδρασε στην πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει δει το «The Crown».

Σε επεισόδιο του «The Late Late Show With James Corden» ο δούκας του Σάσεξ ρωτήθηκε για τις απόψεις του για τη δραματική σειρά του Netflix, η οποία απέσπασε τέσσερις Χρυσές Σφαίρες στη φετινή τελετή απονομής.

Μεταξύ άλλων για την ερμηνεία της ως Μάργκαρετ Θάτσερ βραβεύθηκε η Τζίλιαν Άντερσον.

Ο πρίγκιπας Χάρι χαρακτήρισε τη σειρά μια ματιά μυθοπλασίας στη βασιλική οικογένεια, παρ’ όλο που αναγνώρισε ότι το «The Crown» «βασίζεται στην αλήθεια» και ότι προσφέρει «μια αδρή ιδέα για τον τρόπο ζωής, για τις πιέσεις του να θέτεις τα καθήκοντα και τον ρόλο πάνω από την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει από αυτό».

Μετά τη βράβευσή της, η Άντερσον ρωτήθηκε για την ειλικρινή αντίδραση του Χάρι όσον αφορά το «The Crown», λέγοντας σε δημοσιογράφους στην εικονική αίθουσα Τύπου:

«Θα έλεγα ότι ο Χάρι είναι αρκετά καλά καταρτισμένος για να κρίνει τι είναι γεγονός ή μυθοπλασία και ήταν ευχάριστο που άκουσα ότι κατάλαβε τι προσπαθεί να κάνει ο Πίτερ Μόργκαν στο «The Crown»».

Ότι αφηγείται μία ιστορία με λεπτές διαφοροποιήσεις για τις προκλήσεις του να θέτεις τα καθήκοντα και τον ρόλο πάνω από την αγάπη και την οικογένεια και ότι έχει σίγουρα πολλά, πολλά χρόνια εμπειρίας με αυτό.

Νομίζω ότι ήταν ωραίο να βρίσκομαι εκτός, αλλά και εντός μιας σειράς για την οποία με νοιάζει να ακούω ίσως ότι αυτό το θέμα συζητιέται» συνέχισε σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η συμπρωταγωνίστρια της Άντερσον, Έμα Κόριν, η οποία κέρδισε επίσης Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρθηκε στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι.

«Η εκδοχή του Πίτερ Μόργκαν είναι μυθοπλασία και φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση από την πραγματική βασιλική οικογένεια. Έτσι σε ένα επίπεδο νιώθω ότι είναι τόσο μακρινό -φαίνεται τόσο διαφορετικό- αλλά από την άλλη προφανώς οι χαρακτήρες βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους», είπε στους δημοσιογράφους.

«Είδα τη συνέντευξη που έδωσε στον Τζέιμς Κόρντεν και νιώθω απίστευτα ευγνώμων σε αυτόν. Με συγκίνησε απίστευτα αυτό που είπε και δεν ξέρω τι θα του έλεγα. Δεν το έχω σκεφτεί τόσο πολύ, αλλά ο τρόπος που μίλησε γι’ αυτό και το γεγονός, ότι παρακολούθησε τη σειρά… Με συγκίνησε πολύ το γεγονός ότι το κατάφερε» είπε η Έμμα Κόριν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024