Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε επίσης ότι θα καταφύγει στο ΕΣΡ εναντίον όλων των ΜΜΕ για την υπόθεση Λιγνάδη.

Σε νέες απαξιωτικές δηλώσεις απέναντι στον Γιώργο Καπουτζίδη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο όπου είχε πάει να καταθέσει αναφορές κατά όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στο Γιώργο Βλάχο, τον δικηγόρο ενός εκ των καταγγελλόντων, λέγοντας ότι είναι «μάρτυρας και όχι συνήγορος». Αμφισβητώντας την επάρκειά του, άφησε αιχμές ότι έχει χάσει δίκη και πρόσθεσε ότι  «αυτή η υπόθεση δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό δίκαιης δίκης».

«Επόμενο βήμα είναι το ΕΣΡ, για όλες τις εκπομπές, ανεξαρτήτως ποιος τις παρουσιάζει, τα κανάλια, τα sites, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για το αν καταρρακώθηκε το τεκμήριο αθωότητας και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου» είπε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη

Στη συνέχεια, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, αναζωπύρωσε την κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας.

Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο.Τυχαία τον είδα ενα βράδυ Σαββάτου να κοιτάζονται με τον σύντοφό του, να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον τραγούδια και να διατυμπανίζουν ένα άλλο τρόπο ζωής που εμένα δεν με εκφράζει, έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν και άλλαξα κανάλι».

«Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι» είπε απαντώντας στη δημοσιογράφο που του επεσήμανε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr