Αρχικά, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στο Γιώργο Βλάχο, τον δικηγόρο ενός εκ των καταγγελλόντων, λέγοντας ότι είναι «μάρτυρας και όχι συνήγορος». Αμφισβητώντας την επάρκειά του, άφησε αιχμές ότι έχει χάσει δίκη και πρόσθεσε ότι «αυτή η υπόθεση δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό δίκαιης δίκης».
«Επόμενο βήμα είναι το ΕΣΡ, για όλες τις εκπομπές, ανεξαρτήτως ποιος τις παρουσιάζει, τα κανάλια, τα sites, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για το αν καταρρακώθηκε το τεκμήριο αθωότητας και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου» είπε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.
Επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη
Στη συνέχεια, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, αναζωπύρωσε την κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας.
Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο.Τυχαία τον είδα ενα βράδυ Σαββάτου να κοιτάζονται με τον σύντοφό του, να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον τραγούδια και να διατυμπανίζουν ένα άλλο τρόπο ζωής που εμένα δεν με εκφράζει, έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν και άλλαξα κανάλι».
«Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι» είπε απαντώντας στη δημοσιογράφο που του επεσήμανε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων