Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
13033 : Τέλος στον κωδικό 6 για μετακινήσεις... όπως τις ξέραμε

13033 : Τέλος στον κωδικό 6 για μετακινήσεις… όπως τις ξέραμε

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των προηγούμενων ωρών, που ήθελαν τις αρχές να επιχειρούν να βρουν τρόπο προκειμένου να περιορίσουν τις περιττές μετακινήσεις των πολιτών, ο κωδικός 6» παύει να υφίσταται όπως ξέραμε μέχρι σήμερα

Με τους ρυθμούς νέων εισαγωγών, το ΕΣΥ ξεπερνά τα όρια του και πιέζεται εδώ και 19 μέρες στην Αττική με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να λαμβάνει νέα έκτακτα μέτρα σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια να μειωθεί το ιικό φορτίο.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αλλαγές στους κωδικούς μετακίνησης στο 13033, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των προηγούμενων ωρών, που ήθελαν τις αρχές να επιχειρούν να βρουν τρόπο προκειμένου να περιορίσουν τις περιττές μετακινήσεις των πολιτών, ο κωδικός 6» παύει να υφίσταται όπως ξέραμε μέχρι σήμερα.

Τι αλλάζει

Ειδικότερα, αναφορικά με τη μετακίνηση με κωδικό 6 για σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου, αυτή θα γίνεται μόνο πεζή ή με ποδήλατο.

Παύει, επομένως, να ισχύει η δυνατότητα μετακίνησης με αυτοκίνητο με τον παραπάνω κωδικό.

«Ως προς το SMS 6 που αφορά σωματική άθληση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, οι δραστηριότητες αυτές θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά πεζή ή με ποδήλατο. Δεν θα μπορεί δηλαδή κανείς σε όλη τη χώρα να στείλει κωδικό 6 και να πάρει το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα του και να μεταβεί σε άλλη περιοχή για να αθληθεί ή να βγάλει βόλτες το κατοικίδιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Οι αλλαγές ισχύουν από τις 06:00 αύριο, Πέμπτη 3 Μαρτίου, έως τις 06:00 στις 16 Μαρτίου.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024