Στεφανίδου : Η αντίδραση της παρουσιάστριας μετά την απόσυρση χορηγού από τη εκπομπή
Ανώνυμοι λογαριασμοί εστιασμένα ζητούν ακόμα και την απόσυρση των χορηγών
Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί σάλος για τον τρόπο με τον οποίο η Τατιάνα Στεφανίδου προσεγγίζει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της.
Η παρουσιάστρια βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο όταν προβάλλοντας την φωτογραφία του Λιγνάδη με τον σκούφο και την μάσκα, ξεστόμισε μια ατάκα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Τι ακριβώς είπε και έγινε χαμός; «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».
Οι εκφράσεις αυτές προκάλεσαν σάλο στα social media, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανώνυμοι λογαριασμοί που εστιασμένα άρχισαν να ζητούν ακόμα και την απόσυρση των χορηγών που στηρίζουν την εκπομπή της.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια χρήστης έγραψε κάτω από ένα ποστ της NAK Shoes στο Facebook:
«Έχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων;; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγράψουμε!».
Στο σχόλιο αυτό, λοιπόν, υπήρξε άμεση απάντηση από την NAK η οποία προανήγγειλε την απόσυρση της χορηγίας της από το Tlive:
«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442