Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο Βόλο, στο οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Γιαν Εμβιλά, και ξεκαθάρισε ότι το τέρμα του γάλλου μέσου είναι καθαρό και δεν υπάρχει καμία παράβαση.,
Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση και τόνισε ότι ο Χασάν δεν επηρεάζει τη φάση και πως σωστά μέτρησε το γκολ ο πορτογάλος ρέφερι Βερίσιμο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:
«Ο διαιτητής, με το που έγινε η φάση, πήγε κι έδειξε στο βοηθό με τα δυο του χέρια την πορεία της μπάλας. Ο κανονισμός μιλά για οπτική γραμμή του παίκτη με τον τερματοφύλακα. Ο παίκτης είναι αριστερά, ο τερματοφύλακας δεξιά, άρα δεν του κρύβει το οπτικό πεδίο. Η ενέργεια που κάνει ο Χασάν δεν επηρεάζει τον τερματοφύλακα. Μπράβο στο διαιτητή που πήγε να δει τη φάση στο VAR και σωστά μέτρησε το γκολ. Είδατε πόσο γρήγορα πήγε κι έφυγε από το βίντεο;» τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας.
Στις 27 Ιουνίου 2026, η Αθήνα θα γίνει το επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής των μαχητικών αθλημάτων, καθώς ο Floyd Mayweather και ο Iron Mike ZAMBIDIS θα αναμετρηθούν στο ίδιο ρινγκ, στο BATTLE OF THE LEGENDS.
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.