Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έντονη αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Δρίτσα περί «17Ν»

Έντονη αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Δρίτσα περί «17Ν»

«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα στο «Κανάλι Ένα», ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη, προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση» αναφέρει η ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Δρίτσα ο οποίος ανάφερε μεταξύ άλλων ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη.

«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα στο «Κανάλι Ένα», ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη, προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων. Είναι δε χυδαίο να επικαλείται την πολιτική ταυτότητα των θυμάτων, λες κι έχει κάποιος το δικαίωμα να καταδικάζει σε θάνατο και να δολοφονεί όποιον θέλει» αναφέρει η ΝΔ για να προσθέσει.

«Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα, είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024