Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» από τη σερβική «MozzartSport»: «Στη λίστα της Ρεάλ ο Νέντοβιτς»

«Βόμβα» από τη σερβική «MozzartSport»: «Στη λίστα της Ρεάλ ο Νέντοβιτς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία και συγκεκριμένα της «MozzartSport», η Ρεάλ βλέπει στο πρόσωπο του Νέντοβιτς τον αντικαταστάτη του Κάρολ, ενώ προσφέρει και 2,5 εκατομμύρια ετησίως στον Μίσιτς ώστε να φτιάξει… dream team.

Τη δική της… dream team είναι αποφασισμένη να φτιάξει η Ρεάλ Μαδρίτης, ως απάντηση στην Μπαρτσελόνα το ρόστερ της οποίας μοιάζει με ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να ρίξουν πολλά εκατομμύρια στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει βάλει πολύ ψηλά στο στόχαστρό της – μεταξύ άλλων – και τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Σύμφωνα με τη σερβική «MozzartSport», ο Σέρβος άσος του Παναθηναϊκού που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τη Ρεάλ, μοιάζει ιδανικός για τη Ρεάλ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κάρολ.

Στη Ρεάλ παρακολουθούν την πορεία του Νέντοβιτς και βλέπουν πως είναι… αναγεννημένος στον Παναθηναϊκό, βάζοντας τον και πάλι στη λίστα τους, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν όταν αγωνιζόταν στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για μια μεταγραφή που αν πραγματοποιηθεί θα κάνει… κρότο σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο διακαής πόθος του Πάμπλο Λάσο είναι ο Βασίλιε Μίσιτς της Εφές και η Ρεάλ σκοπεύει να του δώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να τον κάνει δικό της.

Επιπλέον, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον για τον Μπούκερ, που φεύγει από τη Χίμκι, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Ρεάλ θα κάνει μείωση αποδοχών στον Γιουλ και θα αφήσει τον Λαπροβίτολα, που πέρσι το καλοκαίρι απασχόλησε τον Παναθηναϊκό.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024