Παπασταθόπουλος : «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη με 2-1 επί του Βόλου.
Με γκολ του Γιαν Εμβιλά στο 81’, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και επέστρεψε στις νίκες.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο, μίλησε για την εμφάνιση των Πειραιωτών και τη νίκη επί των Θεσσαλών.
«Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα ματς, θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου:
Για το γεγονός ότι κλήθηκε να μπει στο ματς χωρίς ζέσταμα να βοηθήσει: «Σίγουρα, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας την φάση του προηγούμενου ματς που τραυματίστηκα, αισθάνομαι τυχερός που δεν έπαθα κάτι σοβαρό και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψω και να είμαι στο 100% της ετοιμότητας.»
Για τον λόγο που η ομάδα δεν καθάρισε το παιχνίδι ενώ σκόραρε νωρίς: «Πετύχαμε όντως νωρίς γκολ όπως θέλαμε αλλά μετά δεν κρατήσαμε το ρυθμό που θέλαμε. Ελέγχαμε το ρυθμό, αλλά φάγαμε ένα γκολ από στατική φάση από έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ σκληρά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα.
Εμείς παρά τα φάουλ και την ένταση, κρατήσαμε το ρυθμό, δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες για να έρθει η φάση στο τέλος που ήρθε το γκολ και μαζί και οι 3 βαθμοί.»
Για το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις: «Θα κοιτάξουμε το θέμα στις στημένες φάσεις. Τρίτο σερί ματς που δεχόμαστε έτσι γκολ. Γιατί και ο Βόλος σήμερα αν δούμε το ματς δεν είχε άλλη ευκαιρία, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε να το δουλέψουμε αυτό το τομέα και να βελτιωθούμε.»
Για το μέλλον και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας: «Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος οπότε η σημερινή νίκη είναι σημαντική. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.»
- Πετρ Βλαχόφσκι: Δια βίου αποκλεισμός στον Τσέχο προπονητή που βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες παίκτριες
- Οι Πορτογάλοι τίμησαν τη μνήμη του Ζότα με μια συγκινητική κίνηση
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- «Φεύγει από την Κηφισιά ο Λέτο»
- «Η Χάποελ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στον Μοντέρο, αλλά εκείνος προτιμά τον Ολυμπιακό»
- Ολυμπιακός: Η Κάρτα Μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 και η Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 102 ετών
- «Εσύ πέτα την μπάλα και τ’ άλλα είναι δική μου δουλειά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442