Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα δηλώθηκε στην Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό

Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα δηλώθηκε στην Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό

Ο Αντώνης Σιγάλας, γιος του παλαίμαχου αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργου, αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Για όσους δεν τον ξέρουν; Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αρχηγός του Ολυμπιακού όταν η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη πήγαινε στα φάιναλ φορ τη δεκαετία του ’90. Αρχηγός στη θρυλική ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 1997 στη Ρώμη. Ο Γιώργος Σιγάλας υπήρξε ένας παίκτης – σημαία για τον Ολυμπιακό.

Γνωστός και ως… ράμπο για όσους έβλεπαν μπάσκετ εκείνη την εποχή. Σημαντικός για τον Ολυμπιακό, όπως και για την Εθνική ομάδα στην οποία επίσης διακρίθηκε.

Στο σήμερα; Τον δρόμο μπαμπά ακολουθεί ο Αντώνης. Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα. Γεννημένος στις 8 Ιουνίου του 2003, με ύψος 1.88, μεγάλωσε βλέποντας βίντεο από αγώνες του πατέρα του. Και… κόλλησε το μικρόβιο του μπάσκετ από πολύ μικρός. Καμιά φορά, όμως, η – αθλητική – μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένεια Σιγάλα.

Ο μπαμπάς Γιώργος σημαία του Ολυμπιακού. Ο γιος Αντώνης, παίκτης του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, όταν και πήρε μεταγραφή στο τριφύλλι από τον Πανιώνιο, όπου και αγωνιζόταν. Και πλέον δηλωμένος στο ρόστερ της Euroleague του τριφυλλιού. Οι ομάδες της διοργάνωσης αναγκάστηκαν να δηλώσουν πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ τους εξαιτίας του κορωνοϊού. Προκειμένου να μην μείνουν από παίκτες.

Και μέσα στα ονόματα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός είναι και αυτό του Αντώνη Σιγάλα, μαζί με τους Γιάννη (2004, 1.98μ.) και Νεοκλή Αβδάλα (2006, 1.96μ.), τον Μανώλη Δήμου (2004, 1.90μ.), τον Αλέξανδρο Γιαννόπουλο (2003, 1.93μ.), τον Γιάννη Πάτα (2003, 1.94μ.).

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024