Κουτσούμπας : Η κυβέρνηση εδώ και τώρα να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας
«Η κυβέρνηση εδώ και τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, για να αντιμετωπιστούν οι σημερινές οξυμένες ανάγκες της πανδημίας, πριν να είναι αργά για τη ζωή συνανθρώπων μας», τονίζει ο Δ. Κουτσούμπας
Να προχωρήσει άμεσα στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, ζητά από την κυβέρνηση, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας «ντροπή ο ιδιωτικός τομέας υγείας εν μέσω πανδημίας να θησαυρίζει».
Ειδικότερα, ο κ. Κουτσούμπας σε δήλωση για «την ασφυκτική κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής» αναφέρει:
«Η κυβέρνηση, εκτός από το γενικότερο lockdown, έχει κηρύξει και lokcdown στα χειρουργεία, τις θεραπείες και τη νοσηλεία σοβαρών νοσημάτων στα δημόσια νοσοκομεία. Μόνο που τώρα τα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, τα οποία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία covid, γεμίζουν με ράντζα και αδυνατούν να σηκώσουν το μεγάλο βάρος της νοσηλείας ακόμα και ασθενών covid, την ίδια ώρα που στον ιδιωτικό τομέα Υγείας υπάρχουν νοσοκομειακές κλίνες, κλίνες ΜΕΘ και προσωπικό. Είναι ντροπή ο ιδιωτικός τομέας Υγείας εν μέσω πανδημίας να θησαυρίζει!
Η κυβέρνηση εδώ και τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, για να αντιμετωπιστούν οι σημερινές οξυμένες ανάγκες της πανδημίας, πριν να είναι αργά για τη ζωή συνανθρώπων μας».
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
- Πώς μπορεί η άσκηση να επηρεάσει τη δουλειά μας;
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442