Τι απαντά η Πυροσβεστική για το «κορονοπάρτι»
Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Διαψεύδει τα περί κορονοπάρτι ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού εντός της Πυροσβεστικής με σχετική του ανακοίνωση το Αρχηγείο του Σώματος. Ωστόσο αναφέρει ότι διατάχθηκε άμεση έρευνα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιά.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
1. Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορονοπάρτι» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
2. Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid test στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.
3. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
4. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
- Καιρός: Θερμή εισβολή από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στους 34°C
- ΠΑΣΟΚ: Οι προτάσεις Αυτιά για «χωριά ΑμεΑ» προσβάλλουν τα άτομα με αναπηρία, τις οικογένειές τους και τον πολιτισμό
- Σκιάθος: Ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε πεζό στη Σκιάθο – Συνελήφθη ανήλικος οδηγός
- Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν τον γιο τους με 3 νονούς
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442