Κοροναϊός : «Βράζει» το κέντρο της Αθήνας με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων – Η κατανομή στο Λεκανοπέδιο
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Αττική, η οποία παρά την τρίτη εβδομάδα καθολικού lockdown που διανύει, συγκεντρώνει ακόμα πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Αττική, η οποία παρά την τρίτη εβδομάδα καθολικού lockdown που διανύει, συγκεντρώνει ακόμα πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων.
Όσον αφορά στην Αττική, το κέντρο φαίνεται να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, με τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών να καταγράφει 159 μολύνσεις. Επιπλέον, 92 κρούσματα δίνει ο Πειραιάς και 89 ο Δυτικός Τομέας Αθηνών.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.