Ειρήνη Δανιήλ : Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πρώην προπονητή της
Η αθλήτρια και personal trainer προχώρησε σε μια καταγγελία που ανατριχιάζει
Άλλη μια σοκαριστική καταγγελία έφτασε σήμερα στη δημοσιότητα από την Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Στίβο, Ειρήνη Δανιήλ.
Η αθλήτρια και personal trainer μίλησε για την φρικτή εμπειρία που βίωσε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Ράνια Τζίμα.
Όπως τόνισε, βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια χάρη στην κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου, την οποία και ευχαρίστησε που άνοιξε τον δρόμο για να ανοίξουν και άλλα θύματα τα στόματα και τις καρδιές τους, ενώ τόνισε ότι αισθάνθηκε πως «όφειλα να το κάνω».
Δείτε την ανατριχιαστική καταγγελία
«Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου πε “θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου”. Τα έβγαλα, μου είπε “από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…” μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία». «Την επόμενη μέρα μου πε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε.
«Είχα ακούσει ότι είναι “γυναικάς”. Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα “αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω”. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί.»
Ολόκληρη η συνέντευξη
- Ρόδος: Εντοπίστηκε ο 52χρονος Βρετανός που είχε αναστατώσει όλο το νησί με την εξαφάνισή του
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» υλοποιούμε μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για τη στρατιωτική οικογένεια
- Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του κτηρίου του πρώην ΤΥΠΕΤ στον Δήμο Διονύσου
- Θεσσαλονίκη: Μετέφερε μετανάστες με… ηλεκτρικό πατίνι – Χειροπέδες σε 17χρονο
- Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο του Αφγανιστάν στο Netflix
- Περιφέρεια που αδειάζει, πόλεις που «ασφυκτιούν»: Το διπλό αδιέξοδο της χώρας
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούρτσεβεν η Ρεάλ» – Τι ισχύει για το Final Four
- Γλαβίνας για το ακίνητο Ανδρουλάκη: Ο κ. Γεωργιάδης είναι ένας κοινός συκοφάντης και ψεύτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-130x85.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442