Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανικό σενάριο για Τζέραρντ στη Λίβερπουλ το 2022

Βρετανικό σενάριο για Τζέραρντ στη Λίβερπουλ το 2022

Σενάριο των βρετανικών ΜΜΕ, θέλει τον Στίβεν Τζέραρντ στο τιμόνι της Λίβερπουλ, σε περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρήσει το 2022 για να αναλάβει την τεν τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας.

Πριν από λίγες ημέρες, η γερμανική «Bild» είχε αναφέρει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 και να αναλάβει την εθνική Γερμανίας.

Αυτή τη φορά, στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ έχει ως πρώτη επιλογή τον Στίβεν Τζέραρντ, σε περίπτωση που ο Κλοπ αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα για να αναλάβει την Εθνική της χώρας του.

Αλλωστε και ο Τζέραρντ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως θα ήταν τεράστια τιμή για εκείνον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Από την άλλη, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κλείνει την πόρτα στην εθνική Γερμανίας, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιοακίμ Λεβ περνάει δύσκολες στιγμές στον πάγκο των Γερμανών, έπειτα από τις διαδοχικές αποτυχίες το 2018 αλλά και στο πρόσφατο Nations League.

Τέλος, ο Λεβ έχει συμβόλαιο και λογικά θα πάει μέχρι και το Παγκόσμιο του 2022 στο Κατάρ. Ετσι αν υπάρξουν εξελίξεις θα είναι μετά από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024