Ο Αρης νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Το γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Αρη πέτυχε ο Γκάνεα στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο άσος των κιτρινόμαυρων είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του, δεν το πολυσκέφτηκε και με δυνατό σουτ την έστειλε συστημένη στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.
Σύμφωνα μάλιστα με τη μέτρηση από το συνδρομητικό κανάλι, η μπάλα έφυγε από το πόδι του Γκάνεα με 103 χλμ/ώρα! Μια… βολίδα που «έσκισε» τα δίχτυα του τερματοφύλακα του Ατρομήτου και έδωσε το προβάδισμα στον Αρη.
Η αντιπαράθεση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Οφέρ Γιανάι αυτή τη φορά όμως να μπλέκει και τη Βαλένθια στις νέες δηλώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.