
Καιρός : Έρχεται ψυχρή σιβηρική εισβολή με κάθετη πτώση της θερμοκρασίας
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή θα υποχωρήσουν σε σχέση με εκείνες του Σαββάτου έως και κατά δέκα βαθμούς κατά τόπους, ενώ ειδικότερα στην Αττική κατά έξι έως επτά βαθμούς σε σχέση με χθες
Η μεταφορά ψυχρών αερίων μαζών από τη Σιβηρία προς τη χώρα μας θα έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση μιας ψυχρής εισβολής από σήμερα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει κάθετη πτώση. Η ψυχρή εισβολή αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή θα υποχωρήσουν σε σχέση με εκείνες του Σαββάτου έως και κατά δέκα βαθμούς κατά τόπους, ενώ ειδικότερα στην Αττική κατά έξι έως επτά βαθμούς σε σχέση με χθες.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς επίσης παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ τοπικά θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Αιγαίο.
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο
Αξίζει να αναφερθεί, ότι χθες, Σάββατο, επικράτησαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου.
Είναι ενδεικτικό ότι στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας ο υδράργυρος έδειξε 24,1 βαθμούς, στην Αριδαία Πέλλας 23,3 ενώ στο Βελβεντό Κοζάνης 21,9.΄
- Γλυφάδα: Ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και έκλεψαν το κινητό από 19χρονο έξω από το σπίτι του – Συνελήφθησαν δύο νεαροί
- Μισθοί: Στον πάτο της Ευρώπης η αγοραστική δύναμη
- Η Μπάγερν έβαλε τέλος στην φημολογία για Σαλάχ
- Το Λούβρο είναι (ξανά) το πιο δημοφιλές μουσείο στον κόσμο
- Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω της κακοκαιρίας «Erminio»
- Το Κίεβο αρνείται ότι η Ρωσία ελέγχει πλήρως την περιφέρεια Λουγκάνσκ



