Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Υψηλές θερμοκρασίες για μια ακόμα ημέρα - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Καιρός : Υψηλές θερμοκρασίες για μια ακόμα ημέρα – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Σάββατο

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Σάββατο σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Έτσι, η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και τοπικά πυκνές ομίχλες. Μέχρι το μεσημέρι οι ομίχλες θα διαλυθούν και θα επικρατήσουν λίγες, οι οποίες βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν. Βροχές θα εκδηλωθούν αργά το βράδυ κυρίως στη Θράκη, φαινόμενα που τη νύχτα προς Κυριακή θα επεκταθούν νοτιότερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 0 έως 20, στην Ήπειρο από 2 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 21 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το meteo.gr, οι άνεμοι στα χερσαία τμήματα θα είναι ασθενείς, ενώ στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι αργά το βράδυ κατά τόπους στο Βόρειο Αιγαίο στα 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα ενταθούν στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 και τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και στα ανατολικά σε βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ, ενώ τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ένταση στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ από τις απογευματινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς, θα ενισχυθούν και τη νύχτα θα φθάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024