Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης : Ποιος θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τον επισκεφτεί στις φυλακές

Δημήτρης Λιγνάδης : Ποιος θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τον επισκεφτεί στις φυλακές

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο πρώτος άνθρωπος, με τον οποίο επικοινώνησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, αφότου μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου και θα μείνει μέχρι τη δίκη του

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο πρώτος άνθρωπος, με τον οποίο επικοινώνησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, αφότου μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου και θα μείνει μέχρι τη δίκη του.

«Μιλήσαμε μόλις τελείωσαν οι διαδικασίες μεταγωγής του στις φυλακές Τριπόλεως, στις έξι το απόγευμα» είπε μιλώντας στο MEGA ο κ. Κούγιας. «Ήταν απόλυτα ήρεμος, δεν μιλούσε για την υπόθεση καθόλου. Ήθελα να τον ρωτήσω αν είχε κάποιο πρόβλημα στο ταξίδι του και εκεί όταν πήγε. Μου απάντησε ότι ήταν όλα καλά, ότι ήταν εξαιρετική η συμπεριφορά όλων» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το αν θα είναι μόνος του στο κελί ο κ. Λιγνάδης, απάντησε ότι αυτό θα κριθεί από τις δυνατότητες που θα έχει η φυλακή. «Άλλες φορές οι κρατούμενοι στις φυλακές Τριπόλεως είναι μόνοι τους, άλλες είναι με άλλους. Στη χειρότερη περίπτωση είναι τέσσερις σε ένα κελί» εξήγησε.

Το πρώτο επισκεπτήριο που θα δεχτεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στη φυλακή την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι από τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη. Μαζί με το συνήγορο του ο σκηνοθέτης σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του.

«Του είπα να σκεφτεί τι άλλο μπορεί να μου διαθέσει για την υπεράσπιση του γιατί στο ένα 24ωρο που χειρίστηκα την υπόθεση του κάναμε τόσα πολλά πράγματα, τώρα που θα είναι πιο ήρεμος και θα έχει στα χέρια του το ημερολόγιό του τα στοιχεία και τα μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο όλα αυτά θα τα επεξεργαστούμε μαζί και θα αντιμετωπίσουμε ακόμη καλύτερα την περίπτωση του. Θεωρώ ότι η προσωρινή του κράτηση είναι εντελώς παράλογη πρωτοφανής είναι εκτός νομικής πραγματικότητας» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Θα μεταφερθεί σε θάλαμο 20 ατόμων

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απομόνωση, η οποία θα διαρκέσει για 7 μέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε έναν από τους θαλάμους των φυλακών Τρίπολης, μαζί με άλλους 20 – 25 κρατούμενους.

Στο κελί, φωτογραφία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha κρατείται ο κ. Λιγνάδης, μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους, μέχρι να περάσει ο απαιτούμενος χρόνος που ορίζει το πρωτόκολλο του κοροναϊού.

Στη συνέχεια και αφού υποβληθεί σε ακόμα ένα τεστ για τον φονικό ιό, θα μεταφερθεί στους θαλάμους, μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω φυλακές δεν είναι υψίστης ασφαλείας, σαν αυτές του Κορυδαλλού.

Όλοι οι κρατούμενοι στις φυλακές Τρίπολης είναι είτε υπόδικοι, είτε κατάδικοι για βαριά σεξουαλικά αδικήματα.

Τι είπε στον διευθυντή των φυλακών

Στη συνέντευξη με τον διοικητή των φυλακών, είπε «περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με τον Alpha τον κ. Λιγνάδη τον περιγράφουν από χθες ως έναν άνθρωπο πολύ καταβεβλημένο και πολύ σοκαρισμένο. Ακόμα, όπως λένε δεν μιλάει πολύ…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών, μετά την καραντίνα να πάει σε κελί μόνος του, αφού όπως είπε δεν νιώθει κάποιον φόβο και νιώθει ασφαλής μέσα στη φυλακή.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024