Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζαφείρης Μελάς κατά Ναταλίας Γερμανού: «Να ζητήσει συγνώμη απ’ το παιδί μου»

Ζαφείρης Μελάς κατά Ναταλίας Γερμανού: «Να ζητήσει συγνώμη απ’ το παιδί μου»

Η κόντρα μεταξύ του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας συνεχίζεται με νέο κρεσέντο σεξιστικών σχολίων από την πλευρά του Μελά.

Η «κόντρα» μεταξύ του Ζαφείρη Μελά και της Ναταλίας Γερμανού συνεχίζεται με τον τραγουδιστή να υποστηρίζει και πάλι πως για να πέσει κάποιος θύμα παρενόχλησης «πρέπει να δώσει δικαίωμα».

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει θιγμένος από τα σχόλια της παρουσιάστριας και θεωρεί πως η Γερμανού οφείλει να ζητήσει συγνώμη από την κόρη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς όχι μόνο δεν πήρε πίσω τα σχόλια που προκάλεσαν την οργή της Ναταλίας Γερμανού αλλά φαίνεται πως νιώθει θιγμένος.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον καταιγισμό αποκαλύψεων που σχετίζονται με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης λέγοντας πως «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου» δεν πρόκειται να σου συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Γερμανού είχε αντιδράσει ακούγοντας τα σχόλια, αναφέροντας: «Μου έχει έρθει στούμφος» και σπεύδοντας να υπενθυμίσει στον τραγουδιστή πως είναι πατέρας κόρης.

Τώρα ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα απαντά σε όσα είπε η παρουσιάστρια.

«Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου».

«Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε» πρόσθεσε ο λαϊκός τραγουδιστής. «Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι».

«Ας ζητήσει ένα συγνώμη η κυρία Γερμανού γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγνώμη» είπε στο τέλος.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024