Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μαστοράκης : Η εξοργιστική ειρωνική ανάρτησή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Νίκος Μαστοράκης : Η εξοργιστική ειρωνική ανάρτησή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Με αφορμή τις εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, ο Νίκος Μαστοράκης τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ωστόσο, ο ειρωνικός τόνος της εν λόγω ανάρτησης με τίτλο «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή», προκαλεί πολλά ερωτήματα, αναφορικά με το τι θέλει να πει ο κ. Μαστοράκης...

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου και θα μείνει μέχρι τη δίκη του.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, ο Νίκος Μαστοράκης τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ωστόσο, ο ειρωνικός τόνος της εν λόγω ανάρτησης με τίτλο «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή», προκαλεί πολλά ερωτήματα, αναφορικά με το τι ακριβώς θέλει να πει, τι πιστεύει και τι προτείνει ο κ. Μαστοράκης.

«Η κοινωνία θα μας θα είναι ασφαλέστερη. Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν πια. Παιδόφιλοι, βιαστές, ανώμαλοι θα κρυφτούν στο καβούκι τους. Οι βίαιοι σκηνοθέτες θα γίνουν αρνάκια. Οι αλαζόνες πρωταγωνιστές θα ανεβάσουν τα φερμουάρ για τα καλά. Οι καθηγητές-αρπακτικά σε σχολές και σχολεία θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Πατεράδες θα πάψουν να ασελγούν στα ανήλικα παιδιά τους. Χιλιάδες αρσενικά θα καταλάβουν τι σημαίνει “όχι.” Θα γίνουν σαφέστερες οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο φλερτ και τη σεξουαλική κακοποίηση. Οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων θα γίνουν πιο καθαρές. Οι νόμοι θα γίνουν πιο αυστηροί» γράφει.

Παράλληλα, αναφέρεται τόσο στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «Η Μενδώνη θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ο Τσίπρας θα καταφύγει στον Κουφοντίνα για αντιπολίτευση».

«Ο όμορφος κόσμος μας θα είναι πιο ηθικός και θα συνεχίσει να είναι αγγελικά πλασμένος» καταλήγει…

ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Η κοινωνια μας θα νιωθει ασφαλεστερη. Τα παιδια μας δεν κινδυνευουν πια. Παιδοφιλοι, βιαστες,…

Posted by Nico Mastorakis on Thursday, February 25, 2021

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024