Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ 2-1 : Τεράστιο τρίποντο… παραμονής για την Βέρντερ!

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ 2-1 : Τεράστιο τρίποντο… παραμονής για την Βέρντερ!

Μεγάλη νίκη για την Βέρντερ! Η ομάδα της Βρέμης επικράτησε (2-1) με ανατροπή της Άιντραχτ και δείχνει να... καθαρίζει την παραμονή στην Bundesliga

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, έφτασε σε μια μεγάλη νίκη!

Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε (2-1) με ανατροπή της Αιντραχτ Φρανκφούρτης στο «wohninvest WESERSTADION», κάνοντας… δήλωση παραμονής στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη 12η θέση της κατάταξης με 26 πόντους και βρίσκονται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η ομάδα της Φρανκφούρτης παρέμεινε στην 4η θέση με 42 πόντους, με την Άιντραχτ να γνωρίζει την πρώτη της ήττα μετά από 11 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ στο 9′, με τον Κόστιτς να βγάζει σέντρα για τον Αντρέ Σίλβα που με κεφαλιά, έκανε το 0-1. Στο 34′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ράσιτσα να κάνει απίθανη ενέργεια, ξεπερνώντας τους Χασέμπε και Χιντερέγκερ και σουτ που κατέληξε στο δοκάρι του Τραπ.

Στο 47′  η Βέρντερ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Ράσιτσα να βρίσκει ωραία τον Γκέμπρε-Σιλασιέ που άφησε πίσω του τον Κόστις και σούταρε για το 1-1. Στο 62′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Έγκεσταϊν να περνά ωραία κάθετη για τον Σάρτζεντ που σε τετ-α-τετ με τον Τραπ, πλάσαρε για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Βελίκοβιτς, Τοπράκ, Φριντλ, Γκέμπρε-Σιλασιέ, Έγκεσταϊν, Μόχβαλντ (90+5′ Γκρος), Σμιντ (79′ Μπιτενκούρτ), Άγκου, Σάρτζεντ (79′ Φούλγκρουγκ), Ράσιτσα (86′ Εμπόμ)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ντουρμ (65′ Μπάρκοκ), Σο, Ρόντε (65′ Χρούστιτς), Κόστιτς, Καμάντα (65′ Γιόβιτς), Γιουνές, Αντρέ Σίλβα

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024