Ούτε η Χρυσηίδα Δημουλίδου δεν θαυμάζει πια τον Αλέξη Κούγια
Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεσπά, καθώς η Χρυσηίδα Δημουλίδου ξέγραψε (κυριολεκτικά) τον Αλέξη Κούγια
Η ανάληψη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη έχει κοστίσει ιδιαίτερα στον Αλέξη Κούγια, καθώς μεγάλη μερίδα των πολιτών και του καλλιτεχνικού κόσμου καταδίκασε αυτή την κίνησή του.
Στη συνέχεια, οι δηλώσεις του περί «επαγγελματιών» και «ακραίων ομοφυλόφιλων», η προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητας των μηνυτών και οι απειλές του για μηνύσεις κατά πάντων απλά έριξαν ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά, εξαγριώνοντας τον κόσμο – ακόμα και τους υποστηρικτές του κ. Κούγια.
Φαίνεται, όμως, ότι ο ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενος δικηγόρος έχασε και μια θαυμάστρια, η οποία μάλιστα τον χτύπησε και κάτω από τη ζώνη.
Η αποκήρυξη του Κούγια από τη Χρυσηίδα Δημουλίδου
Βλέπετε, η Χρυσηίδα Δημουλίδου αποφάσισε να αφαιρέσει αναφορά στο όνομα του Αλέξη Κούγια από το νέο της αστυνομικό πόνημα.
Όπως ανέφερε η συγγραφέας σε σχόλιο στο Facebook, μεγάλο μέρος του νέου της βιβλίου αφορά σε δικαστική πλάνη και σε κάποιο σημείο αναφέρεται το όνομα του κ. Κούγια «ως παράδειγμα ικανού δικηγόρου υπεράσπισης».
«Μετά από τα τελευταία γεγονότα, το αφαίρεσα και το αντικατέστησα με όνομα μυθοπλαστικό. Λυπάμαι πολύ που αναλάβατε αυτή την υπόθεση», αναφέρει η κ. Δημουλίδου σε αυτήν την κίνηση πρωτοφανούς σκληρότητας.

Είναι δύσκολο να πει κάποιος ποιος είναι περισσότερο χαμένος: ο Αλέξης Κούγιας, η Χρυσηίδα Δημουλίδου ή το ελληνικό αναγνωστικό κοινό; Το ζύγι πέφτει στον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος δεν θα έχει την τύχη να αναφερθεί ως παράδειγμα προς μίμηση σε μυθιστόρημα ευρείας κυκλοφορίας.
Το σίγουρο είναι ότι η όποια σχέση είχαν (ή θα μπορούσαν να είχαν) ο κ. Κούγιας με την κ. Δημουλίδου ράγισε πρόωρα και μια νέα κόντρα γεννήθηκε.
- Νετανιάχου: Εγώ και ο Τραμπ συμφωνούμε στα βασικά σχετικά με το Ιράν
- Η Κομισιόν χαλαρώνει τους δημοσιονομικούς κανόνες λόγω Ιράν – Για να αντιμετωπίσουν τα κράτη-μέλη την ενεργειακή κρίση
- Αγορά εργασίας: Με ελαστική εργασία 1 στους 8 στην Ελλάδα – Τι συμβαίνει στην ΕΕ
- Καλαμάτα: Σε δικηγόρο για διαζύγιο είχε πάει η 39χρονη λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της από τον σύζυγό της
- Λεωφόρος Ποσειδώνος: Γίνεται «φρούριο» με 16 κάμερες για παραβάσεις του ΚΟΚ
- Το βέλος και η αντίσταση του αέρα
- Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή έτοιμη σαλάτα – Μην την καταναλώσετε
- Ο Νίκος Χατζής Τεχνικός Διευθυντής στον ΚΑΟ Μελισσίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)






















![Απρόσμενος επισκέπτης στα Γρεβενά: Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έκοβε βόλτες στις αυλές των σπιτιών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_72363f72363f7236-315x220.png)



![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442