Ο Χρήστος Δάντης μίλησε για την γνωριμία του με τον Μάνου Ξυδούς. 

«Ήταν ένας πολύ οξυδερκής άνθρωπος. Καταλάβαινε πολλά στη μουσική που δεν καταλαβαίναμε εμείς τότε στη μουσική. Περίεργα σόλα με φάλτσα μέσα που ήταν πολύ αληθινά με πολύ ψυχή» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Χρήστος Δάντης θυμήθηκε την πρώτη του επαφή με τον καλλιτέχνη. «Χρειάστηκε κάποια στιγμή να πάρω την άδεια του -και των υπόλοιπων Πυξ Λαξ- για να πω το «Λένε για μένα». Μόλις τον ρώτησα μου είπε ‘Χρήστο μην με ξαναρωτήσεις, όποιο τραγούδι θέλεις πάρτο και κάν’ το ότι θέλεις».

Ο τραγουδιστής είπε τα «Ποδήλατα δίχως φρένα» και το «Εσύ εκεί», ένα από τα κομμάτια που ανήκει στον Λάκη Παπαδόπουλο αλλά ο Μάνος το έκανε δικό του και το απογείωσε.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ανέφερε για το συγκεκριμένο τραγούδι: «Ο Μάνος είχε έρθει σε μια συναυλία μου καλεσμένος και είχε ζητήσει να πει το ‘Εσύ εκεί’ και το είπε φανταστικά. Όταν βγήκε ο δίσκος μου με ρώτησε ο παραγωγός μου ποιο τραγούδι θέλεις να προωθήσουμε και εγώ επέλεξα αυτό γιατί ήταν το κορυφαίο του δίσκου και ας το έλεγε ο Μάνος».

«Μου λείπει η φιλία του και θεωρώ ότι και σε αυτόν λείπουν τα παιδιά του που δεν πρόλαβε να χαρεί. Θα του έλεγα Μάνο έφυγες πολύ νωρίς, δεν ξέρω πώς περνάς εκεί αλλά σε εμάς λείπεις».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr