Καμαρά : «Παλέψαμε μέχρι το τέλος και καταφέραμε να προκριθούμε»
Ο Μαντί Καμαρά αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί της PSV, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν τα παράτησαν ποτέ και πέτυχαν το χρυσό γκολ της πρόκρισης.
Ο Μαντί Καμαρά, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την PSV τόνισε πως φάνηκε η νοοτροπία του νικητή που έχει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στάθηκε και στο ότι οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν και δεν τα παράτησαν μέχρι το τέλος.
Όσα είπε ο Μαντί Καμαρά:
Για το ματς: «Είμαι ενθουσιασμένος. Σηκώσαμε το κεφάλι και αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες, μια ομάδα που θέλει τίτλους πρέπει να έχει αυτή τη νοοτροπία και να παλεύει μέχρι το τέλος.
Δεν παίξαμε άσχημα στο πρώτο μέρος, είχαμε ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό όμως, παλέψαμε μέχρι το τέλος και καταφέραμε να προκριθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, να κοιτάμε παιχνίδι του παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν κερδίζεις».
Για τον επόμενο αντίπαλο: «Δεν θέλω συγκεκριμένα κάποιον αντίπαλο. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.