Παιδεραστία : Η ΝΔ καλεί Τσίπρα να διαγράψει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική ανάρτηση
Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου η οποία έγραψε στα social media πως η παιδεραστία και η κακοποίηση στην Ελλάδα «έχει όνομα και λέγεται ΝΔ».
Τη διαγραφή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Κωνσταντίνου ζητάει η ΝΔ με αφορμή ανάρτηση η οποία ξεπερνάει σε χυδαιότητα ακόμα και τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη τις οποίες άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να καταδικάσει χτες από το βήμα της Βουλής.
Ευθυγραμμίζεται με τα ανώνυμα τρολ
Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου η οποία έγραψε στα social media πως η παιδεραστία και η κακοποίηση στην Ελλάδα «έχει όνομα και λέγεται ΝΔ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα.
»Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση “δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε” η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.
Χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες
»Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη.
»Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη».
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η Κύπρος και ποιες χώρες διαγωνίζονται
- Kythira pass – Chios pass: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τα Voucher 250 και 300 ευρώ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 54χρονου – Δεν έχει εντοπιστεί η σορός στον Λουδία
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη
- Σι σε Τραμπ: Κακοί χειρισμοί στο θέμα της Ταϊβάν μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση – Το Ιράν και τα άλλα θέματα στην ατζέντα


