Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Twitter: Ερχεται το Super Follow - Τι είναι;

Twitter: Ερχεται το Super Follow – Τι είναι;

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να πληρώνονται με μία νέα στρατηγική κίνηση του Twitter

Το Twitter σχεδιάζει να ξεκινήσει μία νέα λειτουργία με την ονομασία «Super Follow», που θα επιτρέπει στους χρήστες του να χρεώνουν όσους τους ακολουθούν ώστε να αποκτούν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Παράλληλα, προχωρά το «Spaces», ανταγωνιστικό του Clubhouse, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν σε audio chats.

Με τον παραπάνω τρόπο, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα επιτρέπει σε ορισμένους χρήστες, να χρεώνουν άλλους χρήστες για αποκλειστικό υλικό, όπως συνδρομητικά ενημερωτικά δελτία, βίντεο κ.ά. Θυμίζουμε ότι παρόμοια λειτουργία υπάρχει ακόμη στο YouTube ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν premium περιεχόμενο από δημιουργούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Το Twitter δεν αποκάλυψε ποιο ποσοστό από το συνδρομητικό τέλος θα κρατά για τον εαυτό του. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Τζακ Ντόρσι, «μας ασκούν κριτική ότι είμαστε αργοί, δεν είμαστε καινοτόμοι και δεν μας εμπιστεύονται». Γι’ αυτό όπως φαίνεται ήρθε, πλέον, η ώρα νέων σημαντικών αλλαγών και πειραματισμών από τη δημοφιλή πλατφόρμα. Το αν θα λειτουργήσει, είναι κάτι που θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024