
Σάλος στο Ρέθυμνο: Έκαναν γλέντι με 200 άτομα και… live μουσική
Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, τις νυχτερινές ώρες και έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς, οι οποίοι λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους και για να μην σημειωθούν έκτροπα δεν παρενέβησαν.
Σάλο έχει προκαλέσει στο Ρέθυμνο η αποκάλυψη ότι εν μέσω κοροναϊού και των απαγορεύσεων που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε σε ορεινό χωριό την περασμένη Κυριακή κοινωνική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα -σύμφωνα με άλλες πληροφορίες περισσότερα από τριακόσια -και μάλιστα με την παρουσία πολύ γνωστής καλλιτέχνιδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ρεθυμνιώτικα Νέα», η εκδήλωση έγινε σε γνωστό χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, τις νυχτερινές ώρες και έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς, οι οποίοι λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους και για να μην σημειωθούν έκτροπα δεν παρενέβησαν.
Συγκέντρωσαν όμως αποδεικτικό υλικό, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι διοργανωτές, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Ρέθυμνο έχει τεθεί σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (στο κόκκινο) από τις 13 Φεβρουαρίου, εξ αιτίας της σοβαρής διασποράς του νέου κορονοϊού κι ενώ καθημερινά καταγράφεται αυξημένος αριθμός νέων κρουσμάτων.
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Γάζα: Η τύχη της έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο – «Το Ισραήλ κάνει ό,τι θέλει» και κανένας δεν αντιδράει
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vids)
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο


