Αρνείται την ανάνηψη ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Διέκοψε την αντιβίωση ο Δημήτρης Κουφοντίνας.
Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το eksegersi.gr ο Δημήτρης Κουφοντίνας αφαίρεσε τον ορό αντιβίωσης, την μοναδική πηγή ενυδάτωσης που είχε.
Την Παρασκευή, επιτράπηκε στην οικογένειά του να πραγματοποιήσει επισκεπτήριο στο νοσοκομείο, καθώς μέχρι τώρα δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω των μέτρων αντι-covid του νοσοκομείου. Ο Κουφοντίνας έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον.
Φέρεται, ακόμη, να δήλωσε στους οικείους του ότι σε περίπτωση απώλειας των αισθήσεών του δεν επιθυμεί ανάνηψη.
- Πώς να προστατευτείτε από τις κατασχέσεις – Οι λύσεις
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό τηλέφωνο
- Εκπλήξεις από τον Μπενίτεθ στην 11άδα του Παναθηναϊκού (pic)
- Όταν οι CEOs μπαίνουν στην πολιτική, η δημοκρατία πετιέται απ’ το παράθυρο
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Παναγόπουλος, η «σκουριά» και η δημόσια τοποθέτηση του Δικτύου Συνδικαλιστικού
- Μεγάλη φωτιά στο κέντρο του Βόλου – Συναγερμός στην Πυροσβεστική


