Γαλλία : Ο Μακρόν δηλώνει ότι θα έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca
«Θα έρθει η σειρά μου (σ.σ. για να εμβολιαστεί), αλλά έχω ακόμη καιρό. Αν μου προταθεί αυτό το εμβόλιο, ασφαλώς θα το κάνω», είπε ο Μακρόν
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Παρασκευή ότι μετά χαράς θα δεχόταν να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της εταιρείας AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, εφόσον του προταθεί, όταν έρθει η σειρά του.
«Με βάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca έχει αποδειχθεί», είπε ο Γάλλος πρόεδρος μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους άλλους 26 ηγέτες της ΕΕ. «Θα έρθει η σειρά μου (σ.σ. για να εμβολιαστεί), αλλά έχω ακόμη καιρό. Αν μου προταθεί αυτό το εμβόλιο, ασφαλώς θα το κάνω», είπε.
Ο Μακρόν προκάλεσε αρνητικά σχόλια στη Βρετανία, όταν φέρεται να δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι «σχεδόν αναποτελεσματικό» για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών.
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
- Τα social media κατέστρεψαν τον κινηματογράφο; Οι ταινίες δύο ωρών κουράζουν τη νέα γενιά
- Το τρίπτυχο της στεγαστικής κρίσης: Αγορά, ενοικίαση και κατασκευή ακινήτων στα ύψη
- Η νέα αρχιτεκτονική της απασχόλησης: Από τους αυτόνομους αλγόριθμους στην αναγέννηση των soft skills
- «Δεν τα χρειάζομαι αν με κάνουν να νιώθω άσχημα»: Για τον Weird Al τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις












![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442