Χάνει και Μορέιρα η ΑΕΚ
Νέο σοκ στην ΑΕΚ με τον Γιανίκ Μορέιρα να τίθεται εκτός για το επόμενο διάστημα καθώς έχει υποστεί ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.
Τα προβλήματα τραυματισμού δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ με το νέο σοκ να ακούσει αυτή τη φορά στο όνομα Γιανίκ Μορέιρα.
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, ο σέντερ από την Ανγκόλα υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα κι ενώ έρχονται κρίσιμα ματς για την Ένωση κυρίως στο BCL.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Νοκ άουτ τέθηκε ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση.
Ο Αγκολέζος σέντερ υπεβλήθη σε πλήρη έλεγχο, υπό την επιμέλεια του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General, όπου και διαπιστώθηκε, ότι υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.
Η κατάσταση του αθλητή θα παρακολουθείται καθημερινά».
- Φθιώτιδα: Συνελήφθη 65χρονος που απείλησε τη σύζυγό του και σκότωσε τον σκύλο τους
- Chevron στην Ελλάδα: Τι φέρνει το νέο deal με ΗΠΑ στην ενέργεια και τι προσδοκά η Αθήνα
- Γιανάι σε Αντετοκούνμπο: «Ψάχνουμε για 4άρι…»
- Βιολάντα: Την Τρίτη απολογείται ο ιδιοκτήτης – Η ισχύς της έκρηξης ήταν σαν 185 κιλά TNT
- Sing for Greece 2026: Απόψε ο μεγάλος τελικός για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision
- Αντίστροφη μέτρηση για δηλώσεις και έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
